O Wes Anderson επιστρέφει με το Asteroid City

1 έτος πριν
Asteroid City

Αν είσαι και συ θαυμαστής της δουλειάς του Wes Anderson, τότε σου έχουμε πολύ καλά νέα. Το Asteroid City είναι η νέα ταινία του γνωστού σκηνοθέτη, και το trailer που έκανε την εμφάνισή του θα σε ανταμείψει πλήρως. Η ταινία διαδραματίζεται σε μια φανταστική αμερικανική πόλη στα μέσα της δεκαετίας του 1950. Η ιστορία ακολουθεί έναν χήρο (Jason Schwartzman) που ταξιδεύει με τα τέσσερα παιδιά του για να δουν τον παππού τους (Tom Hanks), όταν το αυτοκίνητό τους χαλάει στην Asteroid City.

Ενώ περιμένουν να φτιάξουν το αυτοκίνητό τους, η οικογένεια συμμετέχει σε διαγωνισμό αστροπαρατήρησης. Επίσης παράξενοι σεισμοί που κανείς δεν γνωρίζει από που προέρχονται, φόβοι για το αν οι εξωγήινοι μπορεί να παραμονεύουν ανάμεσα στους ανθρώπους που ζουν στην Asteroid City, και πολλαπλές εμφανίσεις μιας διασημότητας (Scarlett Johansson) - όλα αυτά φαίνεται να κρατούν τους χαρακτήρες της Asteroid City σε μια συνεχή κατάσταση “ενθουσιασμού”.

Με το γνωστό στυλ του Anderson που ξεχωρίζει άμεσα τις ταινίες του από άλλων σκηνοθετών, το Asteroid City αναμένεται να δώσει στους θαυμαστές του αυτό που θέλουν. Έχει μια εμμονή στην αμερικανική ιστορία του 20ου αιώνα και το στιλ που αγγίζει τα όρια του γλυκανάλατου, αλλά θα είναι επίσης μια συγκινητική παραβολή που θα απευθύνεται σε ανθρώπους που αγαπούν λίγο κιτς μαζί με το κύρος τους. Το καστ όπως συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις τελευταίες ταινίες του Anderson είναι πλούσιο, περιλαμβάνοντας μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood αυτή τη στιγμή.

 Έτσι στο Asteroid City εκτός από τους Schwartzman και Hanks, θα δούμε τους Margot Robbie, Hong Chau, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Ed Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Stephen Park, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Willem Dafoe, Tony Revolori, Grace Edwards, Aristou Meehan, Sophia Lillis, Ethan Lee, Jeff Goldblum και Rita Wilson. Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 16 Ιουνίου.