Οι ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις του Star Wars Celebration 2022

1 έτος πριν
star wars

Πιστή στις προσδοκίες που είχε καλλιεργήσει, η ετήσια συγκέντρωση των φίλων του Star Wars, έφερε αρκετές ανακοινώσεις για τα μελλοντικά σχέδια της DISNEY σε ότι αφορά κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Η αρχή έγινε με το πρώτο trailer της σειράς Star Wars Andor, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί prequel της κινηματογραφικής επιτυχίας Rogue One: A Star Wars Story. Στη σειρά η οποία θα αποτελείται από 12 επεισόδια, βλέπουμε και πάλι τον Cassian Andor και την πορεία του μέχρι να γίνει μια από τις εξέχουσες φιγούρες της εξέγερσης μαζί με την Mon Mothma (Genevieve O'Reilly).

Το trailer χωρίς αμφιβολία ξεχωρίζει για την ατμόσφαιρα αλλά και τα εντυπωσιακά εφέ που όπως φαίνεται θα κυριαρχούν στη σειρά. Επιπλέον επιβεβαιώθηκε και η πληροφορία ότι θα υπάρχει και δεύτερη σεζόν, τα γεγονότα της οποία στο τέλος θα «δένουν» με την κινηματογραφική ταινία.

Μία ακόμη σειρά είχε την τιμητική της στην εκδήλωση, η οποία και αυτή έχει άμεση σχέση με μια παλιότερη κινηματογραφική ταινία της DISNEY. Ο λόγος για το Willow, την τηλεοπτική αναβίωση της ομώνυμης κινηματογραφικής ταινίας που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1988, σε παραγωγή George Lucas και σκηνοθεσία Ron Howard.

Η σειρά που θα προβληθεί το Νοέμβριο, διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά τα γεγονότα της αρχικής ταινίας, με τον Warwick Davis να επιστρέφει στον κεντρικό ρόλο του μάγου των νάνων Nelwyn, Willow Ufgood, ενώνοντας τις δυνάμεις του με την πριγκίπισσα Kit και μερικούς ακόμα τυχοδιώκτες σε ένα ταξίδι για να επαναφέρουν την ισορροπία στον κόσμο και να καταφέρουν να επικρατήσουν του κακού. Με βάση την ενημέρωση της DISNEY, η σειρά θα αποτελείται από 8 επεισόδια ενώ ο Howard επιστρέφει αυτή τη φορά στο ρόλο του παραγωγού.

Αναμενόμενα το “The Mandalorian” δεν θα μπορούσε να λείπει από το συνέδριο, με τη DISNEY να ανακοινώνει ότι η 3η σεζόν θα προβληθεί στην υπηρεσία της τον Φεβρούαριο του 2023. Οι περισσότεροι χαρακτήρες από τη δεύτερη σεζόν επιστρέφουν μεταξύ των οποίων ο Mando και ο Grogu, με το κεντρικό θέμα της σειράς να φέρει το Mando να κατευθύνεται προς τον πλανήτη Mandalore, τον πλανήτη των Mandalorians για να ζητήσει συγχώρευση.

Σε ότι αφορά τις επόμενες κινηματογραφικές ταινίες για το σύμπαν του Star Wars, δεν υπήρξε κάποια σχετική ανακοίνωση αφού η έναρξη της επόμενης μεγάλης τριλογίας βρίσκεται ακόμα 2 χρόνια μακριά. Όμως η LUCASFILMS δεν βρίσκεται πίσω μόνο από το Star Wars franchise αλλά και από μία άλλη θρυλική κινηματογραφική σειρά, αυτή των ταινιών του Indiana Jones. Με αφορμή την έλευση της 5ης ταινίας στις 30 Ιουνίου του 2023, η DISNEY έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη φωτογραφία από την πολυναμενόμενη ταινία η οποία μας βάζει πλήρως στο κλίμα, φέρνοντας μνήμες από τις προηγούμενες ταινίες. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο επιστρέφει ο Harisson Ford ενώ η DISNEY κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό το σενάριο της ταινίας, με τις φήμες να φέρουν τον Indy να εμπλέκεται σε…ταξίδι στο χρόνο.

Αναμενόμενα, τα cosplays αποτέλεσαν ένα από τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια σου συνεδρίου, με εκατοντάδες θαυμαστές των ταινιών, να "μεταμορφώνονται" στους αγαπημένους τους χαρακτήρες. Και πάλι, η λεπτομέρεια που είδαμε στις περισσότερες στολές ήταν εντυπωσιακή όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις παρακάτω φωτογραφίες.

Το star wars επιστρέφει του χρόνου και μέχρι τότε "Είθε η Δύναμη να είναι μαζί σου".