Οι μάχες στο Transformers: Rise of the Beasts αναμένονται επικές

11 μήνες πριν
Transformers: Rise of the Beasts

Έχεις δει το νέο trailer για την ταινία Transformers: Rise of the Beasts; Αν όχι, σπεύσε γρήγορα αφού αυτό κυκλοφόρησε πρόσφατα και αν και δεν λέει πολλά για το σενάριο, μας δείχνει τους πρωταγωνιστές Anthony Ramos και Dominique Fishback (Noah Diaz και Elena Wallace) που βρίσκονται στη μέση μιας νέας «σαϊμπερτρονικής» μάχης μετά από επαφή με τους Transformers.

Η ταινία επεκτείνει το σύμπαν των Transformers και μας δείχνει τους Maximals και Predacons, απογόνους των Autobots και Decepticons. Στο trailer φαίνεται ακόμα ότι οι Maximals είναι κρυμμένοι στη Γη εδώ και χρόνια και γνωρίζουμε τον Unicron ως τον βασικό κακό. Φαίνεται ακόμα ότι η ιστορία συνδέεται με την ταινία Transformers: The Last Knight του 2017.

Η ταινία του Steven Caple Jr. (ο Michael Bay δεν βρίσκεται στη θέση του σκηνοθέτη) μας πηγαίνει στη δεκαετία του ‘90 λίγα χρόνια μετά την ταινία Bumblebee. Ο Noah Diaz και η Elena Wallace εμπλέκονται σε μια ακόμη σύγκρουση Autobots-Decepticons χωρίς να γνωρίζουν ότι ο Optimus Prime (Peter Cullen) και άλλοι Cybertronians είναι κρυμμένοι στη Γη.

Η ταινία μας δείχνει επίσης τους Maximals και Predacons από τη σειρά Beast Wars, που έχουν μορφές βασισμένες σε ζώα. Στο trailer συγκεκριμένα βλέπουμε το Optimus Prime να μιλά με το Optimus Primal (Ron Perlman) που έχει μορφή γορίλλα. Δε γνωρίζουμε ακόμη πώς έφτασαν στη Γη, αλλά προέρχονται από 300 χρόνια στο μέλλον. Στο trailer βλέπουμε ακόμα χαρακτήρες όπως Airazor (Michelle Yeoh), Cheetor και Rhinox να πολεμάνε για να σώσουν τη Γη. Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Tobe Nwigwe, Peter Dinklage, Liza Koshy, John DiMaggio, David Sobolov, Michaela Jaé Rodriguez, Pete Davidson και Cristo Fernández.

Οι τελευταίες ταινίες των Transformers η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν δημιουργήσει αίσθηση στο box office, με το ενδιαφέρον να είναι σχετικά περιορισμένο ειδικά στις τελευταίες προσπάθειες του franchise όπως το The Last Knight και Bumblebee. Το σίγουρο είναι ότι τουλάχιστον στον τομέα των οπτικών εφέ, όλες οι ταινίες ξεχωρίζουν με τη δράση τους, κάτι που όπως φαίνεται ισχύει και στο Rise of the Beasts.