Οι Τρελές Σφαίρες επιστρέφουν με Liam Neeson

1 εβδομάδα πριν
leslie nielsen & liam neeson

Η Paramount Pictures ανακοίνωσε ημερομηνίες κυκλοφορίας για μια σειρά από επερχόμενες ταινίες, και ανάμεσα σ’ αυτές μία που ξεχωρίζει είναι αναμφίβολα το reboot του Naked Gun από τον σκηνοθέτη Akiva Schaffer. 
Η νέα ταινία την οποία στην Ελλάδα την παρακολουθήσαμε ως «Τρελές Σφαίρες» στην τηλεόραση, θα βγει στους κινηματογράφους στις 28 Ιουλίου του 2025, και σ’ αυτή θα πρωταγωνιστεί ο Liam Neeson, με τον Seth MacFarlane να αναλαμβάνει χρέη παραγωγού.

Οι Dan Gregor και Doug Mand έγραψαν το σενάριο της νέας ταινίας Naked Gun μαζί με τον Schaffer, μετά από τη συγγραφή του βραβευμένου με Emmy φιλμ Chip 'n Dale: Rescue Rangers (2022). Οι MacFarlane και Erica Huggins της Fuzzy Door είναι οι παραγωγοί της ταινίας που βασίζεται στη σειρά ταινιών Naked Gun και την τηλεοπτική σειρά Police Squad! των Jim Abrahams, David Zucker και Jerry Zucker.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η επιλογή του Liam Neeson στον πρωταγωνιστικό ρόλο δεν είναι συνηθισμένη, με τον γνωστό ηθοποιό του Taken, να μη μας έχει συνηθίσει σε κωμικούς ρόλους, αλλά κυρίως σε ταινίες δράσης.

Σε μια συνέντευξη με το The Hollywood Reporter στα τέλη του περασμένου έτους για να γιορτάσουν την 35η επέτειο της πρώτης ταινίας Naked Gun το 1988, ο σκηνοθέτης David Zucker και ο συν-σεναριογράφος Pat Proft ανέφεραν ότι είχαν γράψει προηγουμένως ένα σενάριο για μια τέταρτη ταινία. Ο Leslie Nielsen πρωταγωνίστησε ως επιρρεπής σε ατυχήματα υπολοχαγός Frank Drebin στις τρεις πρώτες ταινίες της σειράς, με το Naked Gun 33 1/3: The Final Insult το 1994 να είναι η τελευταία. O Nielsen απεβίωσε στις 28 Νοεμβρίου του 2010 σε ηλικία 84 ετών.

Το στούντιο ανακοίνωσε επίσης ότι το Paw Patrol 3 θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιουλίου 2026, ως συνέχεια του σίκουελ PAW Patrol: The Mighty Movie που ξεπέρασε τα 200 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Η νέα ταινία προέρχεται από την Spin Master Entertainment σε συνεργασία με τη Nickelodeon Movies. Μια άλλη ταινία animation, το TMNT 2 του σκηνοθέτη Jeff Rowe, έχει προγραμματιστεί για τις 9 Οκτωβρίου 2026, ως συνέχεια του Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem του ίδιου σκηνοθέτη, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Αύγουστο και συγκέντρωσε 180 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.