Οι Walking Dead spin-off σειρές που περιμένουμε

1 έτος πριν
Walking Dead spin-off

Το “The Walking Dead” τελείωσε επίσημα μετά από έντεκα σεζόν και σίγουρα ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Όμως, όπως γνωρίζουμε, το τέλος της εμβληματικής σειράς που έχει μείνει στις καρδιές των οπαδών για πάνω από μια δεκαετία δεν σημαίνει ότι αυτός ο κόσμος τελείωσε. Η σειρά έχει ήδη βγάλει στην τηλεόραση τρεις spinoff σειρές, το Fear the Walking Dead, το Tales of the Walking Dead και το The Walking Dead: World Beyond.

Ο αριθμός αυτός συνεχίζει να αυξάνεται με σειρές που θα πρέπει να περιμένουμε στο κοντινό μέλλον. Ορισμένες από αυτές περιλαμβάνουν βασικούς χαρακτήρες που γνωρίζουμε και αγαπάμε (ή αγαπάμε να μισούμε) εδώ και σεζόν, καθώς και νέα πρόσωπα που θα γνωρίσουμε.

Τι θα ακολουθήσει λοιπόν; Ας δούμε τι ξέρουμε μέχρι στιγμής.

The Walking Dead: Daryl Dixon

Αρχικά, θα ξεκινήσουμε με αυτό που γνωρίζουμε ήδη από το 2020. Η παραγωγή του spinoff του “A Carol and Daryl Walking Dead” υποτίθεται ότι θα ξεκινούσε μετά το τέλος της κεντρικής σειράς με ημερομηνία κυκλοφορίας το 2023. Παραδόξως, το Variety επιβεβαίωσε ότι η Melissa McBride, που υποδύεται την Carol, αποχώρησε από τη σειρά. Έτσι τώρα έχουμε το The Walking Dead: Daryl Dixon, τη σειρά με πρωταγωνιστή, λοιπόν, τον Daryl Dixon. Πιθανότατα μάλιστα αυτή η σειρά θα κυκλοφορήσει με τίτλο Daryl Dixon, ενώ από όλα τα μέρη, λαμβάνει χώρα στο Παρίσι.

Ο Daryl είναι ένας χαρακτήρας που δεν έχει καν αντίστοιχο στα κόμικς. Ωστόσο, έχει αποκτήσει εξίσου μεγάλο φανατικό κοινό, αν όχι μεγαλύτερο, από τον ίδιο τον Rick Grimes. Μια σειρά με επίκεντρο αυτόν έχει πράγματι πολύ νόημα.

Το spinoff του Daryl θα φέρει τον David Zabel του ER ως showrunner. Θα είναι η πρώτη φορά που ο Zabel θα μπει στο σύμπαν του The Walking Dead. Θα έχει όμως την καθοδήγηση της Angela Kang, η οποία θα είναι η εκτελεστική παραγωγός της σειράς. Ως γνωστόν, η ίδια έχει αναλάβει το τιμόνι της εμβληματικής σειράς από την 9η σεζόν. Γιατί στο καλό ο Ντάριλ να βρίσκεται στη Γαλλία αν ψάχνει τον Ρικ; Και πώς στο καλό θα φτάσει εκεί; Θα πάρουμε αυτές τις απαντήσεις του χρόνου όμως σίγουρα αυτό θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά spin-offs του Walking Dead.

The Walking Dead: Dead City

Πώς αλλάζουν τα πράγματα. Αν έλεγες σε οποιονδήποτε θαυμαστή ότι η Maggie και ο Negan θα είχαν τη δική τους περιπέτεια έξι επεισοδίων μαζί, θα σε θεωρούσαν ψεύτη. Αλλά είναι αλήθεια. Το "The Walking Dead: Dead City" έρχεται τον Απρίλιο του 2023 με τον Eli Journé, εκτελεστικό παραγωγό και σεναριογράφο του "The Walking Dead", ως showrunner της σειράς. Όπως μπορείτε να δείτε, ο τίτλος άλλαξε από το προηγούμενο “Isle of the Dead” που χρησιμοποιούσε το AMC από τον Μάρτιο του 2022. Και, καθώς η ημερομηνία πλησιάζει, έχουμε μια πρώτη γεύση της σειράς μέσα από το σχετικό trailer που κυκλοφόρησε. Περισσότερα δεν λέμε γιατί και εμείς μισούμε τα spoilers.

Η σειρά θα λάβει χώρα στο Manhattan, το οποίο αφέθηκε στους walkers πριν από 12 χρόνια, όταν κατέλαβαν την πόλη. Η κυβέρνηση αποφάσισε να ανατινάξει όλες τις γέφυρες και τις σήραγγες και να αφήσει το νησί στους walkers. 12 χρόνια αργότερα, υπάρχουν εκατομμύρια walkers που κατά κάποιο τρόπο κυριαρχούν στους δρόμους του Manhattan. Η Maggie και ο Negan πρέπει να ταξιδέψουν στο νησί, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τους μεγάλους κινδύνους.

The Walking Dead: A Rick and Michonne

Το τελευταίο panel του “The Walking Dead” στο San Diego Comic-Con 2022 μας έδωσε τη σημαντικότερη είδηση απ’ όλες. Θα υπάρξει μια σειρά για τον Rick και τη Michonne που θα αφηγείται την επική τους ιστορία και αυτή μάλιστα θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά.

Όπως αναφέρει η επίσημη περιγραφή, «η σειρά παρουσιάζει μια επική ιστορία αγάπης των δύο χαρακτήρων που άλλαξαν, από έναν κόσμο που άλλαξε. Που τους χωρίζει η απόσταση. Από μια ασταμάτητη δύναμη. Από τα φαντάσματα αυτού που ήταν. Ο Ρικ και η Μισόν ρίχνονται σε έναν άλλο κόσμο, χτισμένο σε έναν πόλεμο ενάντια στους νεκρούς... Και τελικά, σε έναν πόλεμο ενάντια στους ζωντανούς».

Μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλον και αυτό που ήταν σε ένα μέρος και σε μια κατάσταση που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ; Είναι εχθροί; Εραστές; Θύματα; Νικητές; Χωρίς ο ένας τον άλλον, είναι καν ζωντανοί - ή θα διαπιστώσουν ότι και αυτοί είναι οι…Walking Dead; Στο panel ενημερωθήκαμε από τα χείλη του Gimple ότι θα ξαναδούμε τον "Red Machete Rick".