Το Paramount Plus, δωρεάν στους συνδρομητές της COSMOTE TV

2 μήνες πριν
Paramount+ in cosmote tv

Οι συνδρομητές της COSMOTE TV έχουν πλέον δωρεάν πρόσβαση σε περιεχόμενο της δημοφιλούς streaming πλατφόρμας Paramount+, ανεξάρτητα από το πακέτο που διαθέτουν (Full Pack ή Cinema Pack) και τον τρόπο πρόσβασης (εφαρμογή για smartphones, web ή εφαρμογές έξυπνων τηλεοράσεων). Το περιεχόμενο προέρχεται από κορυφαία στούντιο, όπως η Paramount Pictures, SHOWTIME, CBS και Paramount Television, και είναι προσβάσιμο μέσω μιας ειδικής ενότητας στην πλατφόρμα της Cosmote TV.

Η συλλογή περιλαμβάνει πολυαναμενόμενες σειρές, όπως το "A Gentleman in Moscow" με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, "The Spiderwick Chronicles", την πέμπτη και τελευταία σεζόν του "Star Trek Discovery", καθώς και επερχόμενους τίτλους όπως "Knuckles", "Matlock" και την τέταρτη και τελευταία σεζόν του "EVIL". Επιπλέον, οι θεατές θα έχουν πρόσβαση στους δεύτερους κύκλους δημοφιλών σειρών, όπως "Tulsa King", "Poker Face", "Colin from Accounts", "Frasier", "School Spirits", "1923", και τα τελευταία επεισόδια της πέμπτης σεζόν του "Yellowstone".

Η ειδική ενότητα Paramount+ φιλοξενεί ήδη αγαπημένες σειρές, όπως το σύμπαν του Yellowstone, Halo, Special Ops: Lioness, The Woman in the Wall, Frasier, Lawmen: Bass Reeves και Fire Country. Παράλληλα, οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν κινηματογραφικές επιτυχίες, όπως το Mission: Impossible - Dead Reckoning, PAW Patrol: The Mighty Movie και Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, ενώ σύντομα θα προστεθούν ταινίες όπως το Mean Girls (2024) και το Bob Marley: One Love.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Paramount+ διαθέτει μια εντυπωσιακή συλλογή περιεχομένου από διάφορα είδη και κατηγορίες. Η πλατφόρμα φιλοξενεί πρωτότυπες σειρές, όπως το "The Offer", που αφηγείται τα παρασκήνια της δημιουργίας του θρυλικού "The Godfather", και το "The Man Who Fell to Earth", βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα. Επιπλέον, οι λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας μπορούν να απολαύσουν σειρές όπως το "Star Trek: Picard" και το "Star Trek: Strange New Worlds", ενώ οι φανατικοί θεατές reality shows θα βρουν ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το "The Real World Homecoming" και το "RuPaul's Drag Race All Stars". Το Paramount+ προσφέρει επίσης μια πλούσια συλλογή ταινιών, που περιλαμβάνει κλασικές και σύγχρονες επιτυχίες από το στούντιο της Paramount Pictures.

Μήπως ήρθε η ώρα να πάρεις νέα τηλεόραση και να αποκτήσεις και COSMOTE TV;