Πρώτο trailer του Ant-Man and the Wasp: Quantumania

1 έτος πριν
Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Η Marvel Studios έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για το "Ant-Man and the Wasp: Quantumania", με τους Paul Rudd και Evangeline Lilly στους ομώνυμους χαρακτήρες και τον Jonathan Majors ως Kang the Conqueror.

Αφού βοήθησε να σωθεί το σύμπαν στο "Avengers: Endgame", ο Lang είναι ο πιο δημοφιλής τύπος που υπάρχει στο νέο trailer. Περπατάει σε κόκκινα χαλιά με την Hope Van Dyne και ανακηρύσσεται "Υπάλληλος του Αιώνα" από το Baskin Robbins (αλλά εξακολουθούν να τον μπερδεύουν με τον "Spider-Man" σε μια καφετέρια). Αφού η κόρη του, Cassie Lang κατασκευάζει έναν δορυφόρο για το Κβαντικό Βασίλειο, ολόκληρη η παρέα απορροφάται από το νέο σύμπαν. Οι ήρωες βρίσκονται περικυκλωμένοι από παράξενους εξωγήινους και θηρία, όταν ο υπερκακός Kang the Conqueror τους προσφέρει μια διέξοδο για τη βοήθειά τους. Ο κακοποιός έρχεται από το μακρινό μέλλον, ειδικευμένος στα ταξίδια στο χρόνο, γεγονός που τον καθιστά έναν τρομερό κακοποιό ακόμα και για τους ισχυρότερους - ή τους μικρότερους - Εκδικητές.

Ο Kang του Majors ετοιμάζεται να γίνει ο επόμενος κακός, επιπέδου Thanos, στο MCU και πιθανότατα θα εμφανιστεί στη συνέχεια στο "Avengers: Kang Dynasty" το οποίο σκηνοθετεί ο Destin Daniel Cretton. Εμφανιζόμενος αρχικά ως "Αυτός που παραμένει" στο φινάλε της 1ης σεζόν της σειράς "Loki", ο Majors θα έχει την πρώτη του πλήρη εμφάνιση ως ο εμβληματικός χαρακτήρας των κόμικς στο "Ant-Man 3". Το καστ συμπληρώνουν η επιστροφή του Michael Douglas ως Hank Pym, η Michelle Pfeiffer ως Janet van Dyne και η εισαγωγή της Newton ως Cassie, την οποία είχε αρχικά υποδυθεί η Emma Fuhrmann στο "Avengers: Endgame" του 2019.

Ο Bill Murray υποδύεται έναν ανώνυμο χαρακτήρα, ο οποίος έχει μια ιστορία με την Janet κατά τη διάρκεια της προηγούμενης παραμονής της στο Quantum Realm. Ο Peyton Reed σκηνοθετεί το τρίτο μέρος της τριλογίας του "Ant-Man" σε σενάριο του Jeff Loveness.

Το "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" εγκαινιάζει την 5η του MCU και θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Φεβρουαρίου 2023.