Πρώτο τρέιλερ για το Ghostbusters: Frozen Empire

5 μήνες πριν
Ghostbusters: Frozen Empire

Το επόμενο sequel των Ghostbusters επιστρέφει στις ρίζες του franchise στη Νέα Υόρκη. Η SONY Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το Ghostbusters: Frozen Empire, στο οποίο βλέπουμε μια αφύσικη αρκτική παγωνιά να έρχεται στην πόλη ένα καλοκαίρι. Το υπερφυσικό ψυχρό μέτωπο θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας εποχής των παγετώνων. 

Η νέα γενιά της ομάδας, συμπεριλαμβανομένης της κόρης του Egon, Callie, και των παιδιών της, Phoebe και Trevor, έχουν επιστρέψει στη Νέα Υόρκη για να αναλάβουν μεγαλύτερο ρόλο στην οικογενειακή επιχείρηση. Ο χαρακτήρας του Paul Rudd, Gary, επιστρέφει επίσης ως πλήρης Ghostbuster, γεγονός που υποδηλώνει ότι αυτός και η Callie έχουν σχέση.

Αρκετοί αρχικοί ηθοποιοί των Ghostbusters θα επιστρέψουν, όπως οι Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson και Annie Potts. Ο παλιός τους εχθρός Walter Peck, τον οποίο υποδύεται ο William Atherton, επιστρέφει επίσης. Το τρέιλερ παρουσιάζει επίσης τα νέα μέλη του καστ, τους Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, James Acaster και Emily Alyn Lind, αν και οι ρόλοι τους είναι ακόμα άγνωστοι.

Το Ghostbusters: Frozen Empire έχει σκηνοθετήσει ο Gil Kenan, ο οποίος έγραψε το σενάριο μαζί με τον σκηνοθέτη του Afterlife, Jason Reitman. Το σίκουελ φτάνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 29 Μαρτίου 2024.

Το προηγούμενο "Ghostbusters: Afterlife" αποτέλεσε την επιστροφή του δημοφιλούς franchise, σημειώνοντας σημαντική επιτυχία στο box office. Η ταινία έκανε ντεμπούτο στην πρώτη θέση, ξεπερνώντας τις προσδοκίες. Εκτιμάται ότι εισέπραξε 44 εκατομμύρια δολάρια στο box office της Βόρειας Αμερικής κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της πρεμιέρας της, ξεπερνώντας τις προβλέψεις που ήθελαν την ταινία να κάνει εισπράξεις κοντά στα 30 εκατομμύρια δολάρια.

Μέχρι τις 10 Μαρτίου 2022, η ταινία είχε αποφέρει το εντυπωσιακό ποσό των 204.334.455 δολαρίων παγκοσμίως, με 129.360.575 δολάρια να προέρχονται από την αμερικανική αγορά. Μένει να δούμε αν η συνέχεια θα ακολουθήσει παρόμοια διαδρομή ή καλύτερη, φέρνοντας και μια τρίτη ταινία στις αίθουσες αλλά και στην οθόνη της τηλεόρασής μας.