Το πρώτο τρέιλερ του Thor: Love and Thunder είναι γεγονός

1 έτος πριν
thor love and thunder

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο τρέιλερ πλήρους διάρκειας για το Thor: Love and Thunder, στα 2:15 του οποίου παίρνουμε μία ιδέα από το πώς έχουν τα πράγματα στο νέο μικρό έπος της MARVEL. Σε ποιον ανήκει το Mjolnir; Πού καταλήγει ο τίτλος του Mighty Thor; Ποια είναι η Valkyrie; Τι ακριβώς έκανε τα τελευταία χρόνια η Jane και τι θέλει ο φονέας των θεών, Gorr; Δεν έχεις παρά να πατήσεις «play» και θα μάθεις.

O Taika Waititi συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο με το Thor: Ragnarok (το Love and Thunder είναι άλλωστε το sequel του) σε μια ταινία που αποτελεί την 29η κυκλοφορία στο πλαίσιο του Marvel Cinematic Universe (MCU). Ο Waititi έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία ενώ υπογράφει και το σενάριο, έχοντας συνεργαστεί στο τελευταίο με τη Jennifer Kaytin Robinson. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τον Chris Hemsworth (Thor), τον Christian Bale (Gorr the God Butcher), την Tessa Thompson (Valkyrie), τη Jaimie Alexander (Sif), τον Russell Crowe (Zeus), τη Natalie Portman (Jane Foster/Mighty Thor) και τον ίδιο τον Taika Waititi (Korg).

Τα πλάνα των Hemsworth και Waititi για το sequel του Thor: Ragnarok είχαν αφετηρία το 2018. Την επόμενη χρονιά και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2019 ανακοινώθηκε το Love and Thunder με τα γυρίσματα να ξεκινούν πέρυσι τον Ιανουάριο στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας (διήρκεσαν γύρω στους έξι μήνες) αφού πρώτα «έκλεισαν» σενάριο και καστ.

Η τέταρτη φάση του MCU ξεκίνησε το 2021 αριθμώντας ήδη πέντε ταινίες (Black Widow, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Eternals, Spider-Man: No Way Home, Doctor Strange in the Multiverse of Madness) και έξι σειρές (WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Loki, What If…?, Hawkeye και Moon Knight). Θυμίζουμε ότι έπονται παραγωγές όπως Black Panther: Wakanda Forever, Guardians of the Galaxy Vol. 3, Fantastic Four, Ironheart και Ms. Marvel.