Blade Runner Series: Σε καλό δρόμο η σειρά του Ridley Scott

2 έτη πριν
Blade Runner Series

Τα πάντα βαίνουν καλώς για τη σειρά Blade Runner. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ridley Scott, έχει ήδη γραφτεί το πιλοτικό επεισόδιό της ενώ έχει ολοκληρωθεί και η «βίβλος» της (τα βασικά στοιχεία του κόσμου, το παρελθόν των βασικών χαρακτήρων κλπ). Ο Βρετανός σκηνοθέτης και παραγωγός μάλιστα εξήγησε ότι έχει παρουσιάσει ήδη τις πρώτες δέκα ώρες της σειράς, χωρίς πάντως να δώσει περισσότερα στοιχεία σχετικά με την πλοκή της (πως θα σχετίζεται δηλαδή με τα Blade Runner και Blade Runner 2047).

Θυμίζουμε πως το franchise Blade Runner υποδέχθηκε πριν λίγες εβδομάδες τη σειρά κινουμένων σχεδίων Blade Runner: Black Lotus η οποία τοποθετείται χρονικά ανάμεσα στα γεγονότα των δύο ταινιών και εστιάζει στην Elle, μία νεαρή γυναίκα με εκπληκτικές δολοφονικές ικανότητες και ένα τατουάζ με έναν μαύρο λωτό, η οποία ξυπνά χωρίς καμία ανάμνηση του παρελθόντος της. Οι πρώτες φήμες για τη νέα σειρά live-action Blade Runner είχαν προκύψει έπειτα από την κινητικότητα που είχε παρατηρηθεί στην Alcon Entertainment, την εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του Blade Runner.

Το Blade Runner αποτελεί το δεύτερο franchise του Ridley Scott που ετοιμάζεται να μεταφερθεί στη μικρή οθόνη. Την αρχή έχει κάνει το Alien το οποίο ετοιμάζει για λογαριασμό του FX TV ο Noah Hawley (Fargo, Legion).