Αφαιρέθηκε το Spotify shuffle από τα άλμπουμ της Adele

2 έτη πριν
Adele Album

Αλήθεια, τι γνώμη έχεις για τη λειτουργία shuffle; Είσαι από εκείνους που θέλουν να ακούν τα κομμάτια ενός άλμπουμ ή μίας playlist με τη σειρά τους ή αρέσκεσαι να αφήνεις την εκάστοτε υπηρεσία να σου… σερβίρει περιεχόμενο κατά το δοκούν -τουτέστιν στην τύχη; Η Adele ανήκει μάλλον στους πρώτους, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα δικά της άλμπουμ, αν κρίνουμε τουλάχιστον από την ασυνήθιστη επιθυμία της την οποία και σεβάστηκε το Spotify.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια λοιπόν, ζήτησε από τη γνωστή πλατφόρμα να μεριμνήσει έτσι ώστε το shuffle να μην αποτελεί τον προεπιλεγμένο τρόπο αναπαραγωγής των κομματιών του νέου άλμπουμ της (έχει τίτλο 30 και έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα). Όπως ανέφερε μάλιστα σε tweet της, υπάρχει λόγος: «Η τέχνη μας αφηγείται μία ιστορία και οι ιστορίες μας θα πρέπει να ακούγονται με τον τρόπο που προορίζονται».

Το Spotify δεν έχασε χρόνο και πλέον, προς ευχαρίστηση της Adele (η οποία δεν παρέλειψε να το ευχαριστήσει) σε όλα τα άλμπουμ της, τα κομμάτια παίζουν με τη σειρά -με τους χρήστες φυσικά να έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία shuffle με το πάτημα ενός πλήκτρου.