Spider-Man εναντίον όλων στη νέα ταινία του Spider-Man: No Way Home

2 έτη πριν
Spider-Man ταινία

Sony και Marvel έδωσαν στην κυκλοφορία το νέο τρέιλερ του επερχόμενου Spider-Man: No Way Home. Η ταινία που έρχεται να ολοκληρώσει την τριλογία του Jon Watts (μετά τα Homecoming και Far From Home), θέλει τον Spider-Man να προσπαθεί να κερδίσει και πάλι την ανωνυμία του ζητώντας βοήθεια από τον Dr. Strange. Το πρόβλημα όμως είναι πως η μαγεία του τελευταίου «σπάει» το multiverse με αποτέλεσμα, κακοί από άλλες διαστάσεις να εμφανίζονται ως διά μαγείας (pun intended) προσπαθώντας να ξεπαστρέψουν τον Spidey!

Το καστ του Spider-Man: No Way Home διαφέρει ελάχιστα από τις προηγούμενες δύο ταινίες της σειράς, με τον Tom Holland να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τους Benedict Cumberbatch (Dr. Strange), Zendaya (MJ) και Marisa Tomei (May Parker) να βρίσκονται πλάι του. Ξεχωρίζουν ακόμα τα ονόματα των Jon Favreau (Happy Hogan), Willem Dafoe (Norman Osborn), J.K. Simmons (J. Jonah Jameson) και Jamie Foxx (Max Dillon).

Το καινούριο τρέιλερ τα έχει όλα: δράση, ξύλο, εντυπωσιακά εφέ και σκηνές που κόβουν την ανάσα, μια ιδέα δηλαδή των όσων μας περιμένουν στις 16 Δεκεμβρίου, όταν θα κάνει πρεμιέρα η ταινία -και- στη χώρα μας. Θυμίζουμε ότι η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας της στους ελληνικούς κινηματογράφους ήταν στις 30 Δεκεμβρίου, ωστόσο έπειτα από έντονες διαμαρτυρίες στα social media, η εταιρεία διανομής, Feelgood Entertainment… επιτάχυνε τις διαδικασίες.