Θες να δεις την 1η ταινία των Unboxholics; Διεκδίκησε διπλές προσκλήσεις μέσω του G App!

1 μήνας πριν
min anoigeis thn porta movie poster

Το Μην Ανοίγεις την Πόρτα βρίσκεται προ των πυλών. Η πρώτη ταινία των Unboxholics που είναι powered by Germanos έρχεται στους κινηματογράφους της χώρας την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 και το ενδιαφέρον χτυπάει κόκκινο! Πώς θα σου φαινόταν όμως να την έβλεπες μαζί με τους Unboxholics πριν από οποιονδήποτε άλλο, κάνοντας τους κολλητούς σου να σκάσουν από τη ζήλεια τους; Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ έρχεται να κάνει το όνειρό σου πραγματικότητα με δύο exclusive προβολές που θα λάβουν χώρα πριν την πρεμιέρα της ταινίας, για να την απολαύσεις μαζί με τους Unboxholics!

Έχουμε και λέμε λοιπόν: θα πραγματοποιηθούν 2 προβολές, μία στη Θεσσαλονίκη στις 20 Απριλίου 2024 και μία στην Αθήνα στις 21 Απριλίου 2024. Θα διατεθούν συνολικά 200 διπλές προσκλήσεις για να πάρεις τον καλύτερο σου φίλο, τον ξάδερφο που σου δανείζει video games σωρηδόν ή το άλλο σου μισό και να δείτε παρέα με τους Unboxholics τη νέα τους ταινία πριν καν εκείνη παιχτεί στους κινηματογράφους! Ο διαγωνισμός ξεκίνησε 20 Μαρτίου 2024 και θα ολοκληρωθεί στις 5 Απριλίου 2024. Όσο για το πώς θα συμμετάσχεις;

Τα πράγματα ειλικρινά δεν θα μπορούσαν να είναι πιο απλά αφού απαιτούνται μόλις τρία βήματα:

  1. Κατέβασε το G App
  2. Γίνε μέλος στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης ΓΕΡΜΑΝΟΣ
  3. Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό

Μην Ανοίγεις την Πόρτα: Τι να περιμένεις

Αν και κατά πάσα πιθανότητα θα είσαι πλήρως ενημερωμένος/η για την ταινία των Unboxholics, πάμε να βεβαιωθούμε ότι δεν σου έχει… ξεφύγει κάτι. Το Μην Ανοίγεις την Πόρτα λοιπόν είναι η πρώτη ταινία των Unboxholics, οι οποίοι στο παρελθόν μας έχουν χαρίσει τέσσερις μίνι ταινίες horror μυθοπλασίας και το Κουκλοθέατρο (μία διαδραστική horror σειρά πέντε επεισοδίων). Είναι powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ, πρόκειται για μία παραγωγή του Second Floor Studio με το σενάριο και τη σκηνοθεσία να έχουν αναλάβει οι Σάκης και Αλέξανδρος Καρπάς. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τον ίδιο τον Σάκη Καρπά και τη Φωτεινή Λεβογιάννη. Είναι -προφανώς- ελληνική παραγωγή, ανήκει στην κατηγορία των ψυχολογικών θρίλερ με τη διάρκειά της να είναι περί τα 95 λεπτά.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, ο Σάκης Καρπάς είχε αναφέρει: «Είναι μία ταινία μυστηρίου-τρόμου. Θέλω να τρομάξει τον θεατή με τα horror στοιχεία της, αλλά περισσότερο θέλω να τρομάξει ο θεατής με τις σκέψεις που θα κάνει την ώρα που την βλέπει». Όσο για το σενάριο; Αν μη τι άλλο είναι πολλά υποσχόμενο. Σε ένα δάσος μακριά από τον πολιτισμό, μία ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μία μυστηριώδη φιγούρα απροσδιορίστου ταυτότητας. Η μόνη που επιζεί είναι μία νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην καλύβα ενός μοναχικού άνδρα. Οι δυο τους ξεκινούν ένα μακρύ ταξίδι, όχι μόνο στην καρδιά του αφιλόξενου δάσους αλλά και στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής.

Γιατί να γίνεις μέλος του προγράμματος επιβράβευσης ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Οι 200 διπλές προσκλήσεις για τις δύο exclusive προβολές (100 σε Αθήνα και 100 σε Θεσσαλονίκη) της ταινίας Μην Ανοίγεις την Πόρτα αποτελούν εξαιρετική αφορμή για να κατεβάσεις το G App και να γίνεις μέλος στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Τα όσα θα έχεις όμως τη δυνατότητα να κερδίσεις μέσα από αυτό σε βάθος χρόνου είναι πολλά περισσότερα.

Χρησιμοποιώντας λοιπόν το G App, θα έχεις τη δυνατότητα να κερδίσεις πόντους με πολλαπλούς τρόπους: από την ολοκλήρωση της εγγραφής σου (με το καλημέρα δηλαδή) και την είσοδό σου στην εφαρμογή σε εβδομαδιαία βάση, μέχρι φυσικά την πραγματοποίηση αγορών από το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr, ακόμα και στα γενέθλιά σου! Για να πάρεις μια εικόνα του πόσο εύκολα θα κερδίζεις πόντους:

  • 5 πόντοι για κάθε €1 που ξοδεύεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ
  • 10 πόντοι για κάθε €1 που ξοδεύεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ κάθε Τρίτη
  • 50 πόντοι με κάθε εβδομαδιαίο log in σου
  • 200 πόντοι με την ολοκλήρωση της εγγραφής σου
  • 600 πόντοι προσκαλώντας φίλους
  • 1000 πόντοι στα γενέθλιά σου

Τους πόντους αυτούς, θα είσαι σε θέση να τους εξαργυρώνεις τόσο για τις αγορές σου στον ΓΕΡΜΑΝΟ (αποκτώντας εκπτωτικά κουπόνια για ακόμα μεγαλύτερο όφελος) και τις συνεργαζόμενες εταιρείες (Cityzen Parking, Avis, Budget, Bdtk, Museum of Illusions, ParkAround κ.α.), όσο και για τη συμμετοχή σου σε κληρώσεις με πλούσια δώρα. Παράλληλα μέσα από το G App θα λαμβάνεις προσωποποιημένες προσφορές σε προϊόντα που σε ενδιαφέρουν. Και το καλύτερο; Όλα αυτά μέσα από ένα εύχρηστο app στο οποίο θα συνδεθείς με το COSMOTE id σου!

Τι περιμένεις λοιπόν;

Να στο θέσουμε διαφορετικά: πόσες φορές θα έχεις την ευκαιρία να δεις την πρώτη ταινία των Unboxholics παρέα με τους ίδιους τους Unboxholics πριν καν εκείνη κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους; Σωστά: μία! Γι’ αυτό λοιπόν μη χάνεις χρόνο, κατέβασε το G App, γίνε μέλος στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης ΓΕΡΜΑΝΟΣ, δήλωσε συμμετοχή ως τις 5 Απριλίου στον μεγάλο διαγωνισμό και μπορεί να είσαι εσύ ο ένας από τους τυχερούς που θα πάρουν στα χέρια τους μία από τις 200 διπλές προσκλήσεις για τις exclusive προβολές της ταινίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!