Τι θα δούμε τον Οκτώβριο στη COSMOTE TV

1 έτος πριν
guy sitting in balcony gangs of London

Και ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας με πλούσιο περιεχόμενο για τους συνδρομητές της COSMOTE TV, ειδικά για όσους προτιμούν τις τηλεοπτικές σειρές. Με 22 νέες σειρές και νέους κύκλους σειρών, η κορυφαία τηλεοπτική πλατφόρμα έχει κάτι για όλους όπως την τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας του 1994 με τους Μπραντ Πιτ και Τομ Κρουζ, Interview With the Vampire, που θα μας παρασύρει στον κόσμο του γοτθικού μυθιστορήματος της Αν Ράις.

Ακόμα μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην υποψήφια για BAFTA ταινία τρόμου του 2008, Let The Right One In ενώ επιστρέφει η διψασμένη για αίμα κούκλα Chucky και το σύγχρονο γκανγκστερικό θρίλερ, Gangs of London με μεγάλο πρωταγωνιστή τον υπόκοσμο του Λονδίνου. Οι λάτρεις της τεχνολογίας σίγουρα θα βρουν ενδιαφέρον στη μοναδική βιογραφική σειρά The Elon Musk Show η οποία αφορά τη ζωή και τη δράση του CEO της Tesla, της SpaceX και συνιδρυτή του PayPal. 

Διαθέσιμη πάντα είναι η νέα παραγωγή της COSMOTE TV, «Αόρατοι» με τους Μάκη Παπαδημητρίου, Γιώργο Χρανιώτη, Βασιλική Τρουφάκου και Γιούλικα Σκαφιδά καθώς και η 2η σεζόν του αστυνομικού CSI: Vegas. Τα νέα επεισόδια της σειράς, ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο με φόντο το Λας Βέγκας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει και για την τρίτη σεζόν του The Equalizer όπου στον απόηχο της απαγωγής της, η ΜακΚολ (Κουίν Λατίφα) βλέπει τα όρια ανάμεσα στην οικογενειακή της ζωή και τον ρόλο της ως αυτόκλητης τιμωρού να καταρρέουν. Για πρώτη φορά οι οικείοι της είναι αναγκασμένοι να βρουν έναν τρόπο για να τη σώσουν. Ακόμα στο Hearts που διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του '60, όνειρα, φιλοδοξίες και αγάπη κατοικούν στο καρδιοχειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου Le Molinette στο Τορίνο. Ο επικεφαλής γιατρός Σεζάρε Κορβάρα δημιουργεί μια ομάδα ικανή να πραγματοποιήσει την πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς στην ιστορία.

Ακολουθούν μερικές από τις πρεμιέρες αυτού του μήνα:

Wreck

Ο Τζέιμι πιάνει δουλειά ως μέλος του πληρώματος του πλοίου, μέσα στο οποίο έφυγε από τη ζωή η αδερφή του. Μοναδικός του στόχος, η ανακάλυψη των πραγματικών αιτιών του θανάτου της.

Πρεμιέρα αμέσως μετά τη Μ. Βρετανία: Δευτέρα 10/10, COSMOTE TV PLUS.

The Elon Musk Show

Άνθρωποι από το φιλικό, συγγενικό και εργασιακό περιβάλλον του Ίλον Μασκ, μιλούν για το απίθανο «ταξίδι» του, μέχρι τη στιγμή που κατέκτησε την πρώτη θέση στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Παράλληλα, παρουσιάζεται ακυκλοφόρητο υλικό από τη εποχή του στη Silicon Valley και τα πιο σύγχρονα project του.

Πρεμιέρα αμέσως μετά τη Μ. Βρετανία: Πέμπτη 13/10, COSMOTE TV PLUS.

Gangs of London

H επιτυχημένη βρετανική σειρά που αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς, παρουσιάζει μια ιστορία εκδίκησης που ξεκινά μετά τη βάναυση δολοφονία του αρχηγού της ισχυρότερης μαφιόζικης οικογένειας του Λονδίνου. Όταν ο γιος του (Τζο Κόουλ – Peaky Blinders, Black Mirror) πασχίζει να ανακαλύψει τους δράστες, οι ενδιαφερόμενοι για την πρωτοκαθεδρία και την απόκτηση του θρόνου επιδίδονται σε ένα βίαιο κρεσέντο εγκληματικών δραστηριοτήτων με ολέθριες συνέπειες.

Πρεμιέρα αμέσως μετά τη Μ. Βρετανία: Παρασκευή 21/10, COSMOTE TV PLUS.

Romulus (2η σεζόν)

H σειρά που ξετυλίγει την επική ιστορία της γέννησης και δημιουργίας της Ρώμης, επιστρέφει για να παρουσιάσει ακόμα ένα κεφάλαιο για την «Αιώνια Πόλη». Στο επίκεντρο του 2ου κύκλου επεισοδίων, η στοχοποίηση της Ρώμης από τον Τίτο Τάτιο.

Πρεμιέρα αμέσως μετά την Ιταλία: Σάββατο 22/10, COSMOTE TV PLUS.

Brassic (4η σεζόν)

Ο Βίνι και ο Ντίλαν είναι δύο αχώριστα αδέλφια μικροαπατεώνων. Η κοντινή τους σχέση παρουσιάζει τριγμούς, όταν η σύντροφος του Ντίλαν μαζί με το παιδί της, μετακομίζουν στο σπίτι τους, σε αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής. Με τον Βίνι να αντιμετωπίζει τη νεοεισερχόμενη ως παρείσακτη, οι συνθήκες συγκατοίκησης χειροτερεύουν.

Πρεμιέρα: Πέμπτη 27/10, COSMOTE TV PLUS.