To τρέιλερ του Deadpool & Wolverine σαρώνει

2 μήνες πριν
deadpool wolverine neckless

Τα Marvel Studios παρουσίασαν το πρώτο τρέιλερ και την αφίσα για το πολυαναμενόμενο Deadpool 3, με επίσημο τίτλο Deadpool και Wolverine. Η πρώτη ματιά στην πολυναμενόμενη ταινία σηματοδοτεί την πρώτη εμφάνιση του Merc with a Mouth στο MCU μαζί με την επιστροφή του Wolverine του Hugh Jackman.

Το τρέιλερ ανοίγει με τα γενέθλια του Deadpool με cameos από γνωστά πρόσωπα προηγούμενων ταινιών. Στη συνέχεια, κάποιοι πράκτορες της αρχής Time Variance Authority καταφθάνουν για να ανακτήσουν τον Wade, λέγοντάς του ότι είναι "ξεχωριστός". Ο Deadpool αρχίζει να βλέπει τον εαυτό του ως "Marvel Jesus" και το τρέιλερ περιλαμβάνει αναμενόμενα R-rated βία και αιματοχυσία.  

Βλέπουμε ακόμα διάφορα cameos, συμπεριλαμβανομένων κάποιων εκπλήξεων που δεν είχαμε ακούσει ούτε ως φήμες προηγουμένως. Όμως ο ίδιος ο Wolverine εμφανίζεται μόνο σε σιλουέτα στο τέλος, πιθανότατα φυλαγμένος για μια μελλοντική αποκάλυψη. Πρόσθετα διαφημιστικά σποτ με επιπλέον υλικό εμφανίστηκαν επίσης.

Το threequel έχει μεταξύ άλλων πολλά cameos μεταλλαγμένων πέρα από τον Wolverine, όπως την Storm, τον Cyclops και την Jean Grey. Πρόσφατες φήμες υποστήριζαν ότι ο Liev Schreiber θα επαναλάβει το ρόλο του Victor Creed από το X-Men Origins του 2009: Wolverine. Οι αναφορές δείχνουν επίσης παραλλαγές της εμφάνισης του ίδιου του Deadpool.  

Ενώ έχουν επιβεβαιωθεί σημαντικές επιστροφές αστέρων όπως η Morena Baccarin και η Leslie Uggams, η αναφερόμενη επιστροφή της Jennifer Garner στην Elektra παραμένει ανεπιβεβαίωτη από την ίδια την ηθοποιό σε πρόσφατη συνέντευξή της. Οι νεοεισερχόμενοι στο franchise, Emma Corrin και Matthew Macfadyen, έχουν επιλεγεί σε άγνωστους ρόλους.

Οι λεπτομέρειες της πλοκής περιγράφουν μια κρίση μέσης ηλικίας που στέλνει τον Wade Wilson στη σύνταξη ως πωλητή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Όταν όμως η οικογένεια και οι φίλοι του κινδυνεύουν, αναγκάζεται να βγάλει τον Deadpool από τη σύνταξη με έναν απρόθυμο Wolverine στο πλευρό του.

Ο σκηνοθέτης Shawn Levy και οι παραγωγοί, συμπεριλαμβανομένων των Kevin Feige και Ryan Reynolds, επιδιώκουν να αναπαράγουν το χαρακτηριστικό σκληρό χιούμορ και τη βία που χαρακτήρισαν τις προηγούμενες ταινίες Deadpool, κάτι που είναι αντίθετο με την ίδια τη DISNEY. Το παράξενο ζευγάρι των Deadpool και Wolverine ελπίζει να προσελκύσει τόσο τους νεοεισερχόμενους στο MCU όσο και τους οπαδούς των προηγούμενων κινηματογραφικών επαναλήψεων των μεταλλαγμένων.  

Η επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας τον Ιούλιο 2024 εγκαινιάζει ένα ενδιαφέρον καλοκαίρι ειδικά όταν το Deadpool 3 θα είναι η μοναδική ταινία του MCU για το 2024, με ακόμα περισσότερους X-Men να αναμένεται να κάνουν από το 2025 την εμφάνισή τους στη μεγάλη οθόνη.