Το Twister Air είναι ένα Twister για εκείνους που… δεν έχουν φίλους!

1 έτος πριν
Twister Air

Όλοι κάπου, κάπως, κάποτε έχουμε δοκιμάσει να παίξουμε Twister, το κλασικό πια παιχνίδι της MILTON BRADLEY με το πλαστικό ματ με τους πολύχρωμους κύκλους, πάνω στο οποίο οι παίκτες καταλήγουν μάλλον… μπλεγμένοι σε άβολες στάσεις. Μέχρι πρότινος, για να παίξει κάποιος Twister χρειαζόταν δύο πράγματα: το προαναφερθέν ματ και φίλους. Είπαμε όμως: μέχρι πρότινος… Διότι η HASBRO αποφάσισε να αλλάξει κάπως τους κανόνες λανσάροντας το Twister Air, μία εναλλακτική εκδοχή του παλιού, καλού Twister, βασισμένη στη μουσική και την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας (το AR ντε)!

Τώρα λογικά θα αναρωτιέσαι τι είναι και πώς μπορεί να παίζεται το Twister Air. Κατ’ αρχάς θα χρειαστείς ένα smartphone ή ένα tablet. Σε αυτό θα κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις το app του παιχνιδιού που προσφέρεται δωρεάν σε iOS και Android. Επίσης θα πρέπει να φορέσεις πολύχρωμα bands στους καρπούς και τους αστραγάλους σου. Στην πράξη, το Twister Air σου ζητά να αντιστοιχίσεις τα χρώματα των bands με τις κουκίδες που εμφανίζονται στην οθόνη σου, κουνώντας χέρια-πόδια στην πραγματικότητα! Εννοείται ότι μπορείς να συνδέσεις το tablet ή το smartphone στην τηλεόρασή σου για μία ακόμα καλύτερη εμπειρία.

Όσο καλύτερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια εκτελείς τις κινήσεις που σου ζητά το παιχνίδι, τόσο πιο πολλούς πόντους μαζεύεις. Το Twister Air μάλιστα έρχεται και με 16 μουσικά κομμάτια, ολοκληρώνοντας ιδανικά το όλο πακέτο. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του πάντως είναι το γεγονός ότι παίζεται ανετότατα και σόλο (στοχεύοντας π.χ. σε high score). Απ’ ό,τι διαβάζουμε πάντως υποστηρίζει έως και δύο παίκτες, αριθμός που υπολείπεται των τεσσάρων του παραδοσιακού Twister -και σίγουρα είναι μικρός για μία τυπική παρέα φίλων. Αλλά σε κάθε περίπτωση τίποτα δεν σε εμποδίζει να έχεις και τα δύο στη συλλογή σου -Twister και Twister Air!

Εν πάση περιπτώσει, το Twister Air θα κάνει την εμφάνισή του την 1η Αυγούστου ενώ είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού από το Amazon έναντι $19.