Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του 3ου κύκλου του Έτερος Εγώ

2 έτη πριν
Έτερος Εγώ

Μία από τις πλέον επιτυχημένες σύγχρονες σειρές στην ελληνική τηλεόραση ετοιμάζεται για τη μεγάλη της επιστροφή. Ο λόγος φυσικά για το Έτερος Εγώ, τη βασισμένη στο ομώνυμο βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ του 2016 τηλεοπτική ανθολογία της COSMOTE TV, ο 3ος κύκλος της οποίας γυρίζεται αυτή την εποχή. Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε επιλεγμένες περιοχές του νομού Αττικής και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί στα τέλη του Μαΐου, με την εκτέλεση παραγωγής να ανήκει στην εταιρεία Blonde. Σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου, ο νέος κύκλος θα έχει τίτλο Έτερος Εγώ: Νέμεσις και θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά -πού αλλού- στην COSMOTE TV.

Ο 3ος κύκλος του Έτερος Εγώ θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια. Σε αυτόν, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τον καθηγητή εγκληματολογίας Δημήτρη Λιαΐνη (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) να πενθεί, όντας συντετριμμένος, μετά τον θάνατο της αγαπημένης του Τόνιας. Έχοντας σταματήσει να διδάσκει, παραμένει κλεισμένος στο σπίτι και τις αναμνήσεις του, εκεί όπου τουλάχιστον μπορεί και συναντά ακόμα το άλλο του μισό. Μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών όμως είναι η αφορμή που ενδόμυχα έψαχνε έτσι ώστε να επανέλθει -με τρόπο εντυπωσιακό, ομολογουμένως- στην ενεργό δράση. Τα πρόσωπα που επιστρέφουν από το παρελθόν κάνουν τις δύσκολες καταστάσεις ακόμα δυσκολότερες, φέρνοντας έτσι νομοτελειακά τη νέμεση για όλους.

Το βασικό καστ συμπληρώνουν οι: Πέτρος Λαγούτης (αστυνόμος Παντελής Σκλαβής), Βίκυ Παπαδοπούλου (δημοσιογράφος Χριστίνα Στεργίου), Άννα Μενενάκου (αστυνόμος Μάρθα Καρρά), Μάνος Βακούσης (Απόστολος Μπαρασόπουλος), Σπύρος Παπαδόπουλος (υποστράτηγος Μαρκάτος), Κατερίνα Διδασκάλου (Ελένη Μαρούδα), Δημήτρης Καπετανάκος (Άλκης Μασάτος), Τάσος Νούσιας (Νίκος Βανόρτας) και Κόρα Καρβούνη (Δανάη). Επιπρόσθετα, στον νέο κύκλο την εμφάνισή τους θα κάνουν και πολλοί δημοφιλείς και καταξιωμένοι Έλληνες ηθοποιοί στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι: Γιάννης Μπέζος, Κώστας Αρζόγλου, Σπύρος Μπιμπίλας, Μαριάννα Τουμασάτου, Ηλίας Λογοθέτης, Μαίρη Χρονοπούλου, Κρατερός Κατσούλης, Στράτος Αντιπαριώτης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Αντίνοος Αλμπάνης κ.α.