Ξεκίνησε η παραγωγή του My Big Fat Greek Wedding 3

1 μήνας πριν
my big fat greek wedding

Πόσους… Γάμους αλά Ελληνικά αντέχεις; Το Hollywood πάντως δε δείχνει να κουράζεται, με τη Nia Vardalos να ξεκινά την παραγωγή της τρίτης ταινίας. Τα γυρίσματα βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και λίγες μέρες στη χώρα μας (πού αλλού;) με την παραγωγή να έχει ξεκινήσει από την Αθήνα και τα γραφικά σοκάκια της Πλάκας πριν περάσει στην Ανάβυσσο κι από εκεί στην Κέρκυρα. Όπως είχε ανακοινώσει η σκηνοθέτιδα και πρωταγωνίστρια της σειράς, τα γυρίσματα επρόκειτο να ξεκινήσουν τον προηγούμενο Απρίλιο, όμως ο COVID-19 πήγε αναγκαστικά πίσω τα πλάνα.

Από πλευράς σεναρίου τώρα, το My Big Fat Greek Wedding 3 δεν προβλέπεται να ξεφύγει ιδιαίτερα από τις δύο προηγούμενες ταινίες της σειράς. Αυτή τη φορά βέβαια τα φώτα πέφτουν στην κόρη της Toula (Nia Vardalos) και του Ian (John Corbett), Paris (Elena Kampouris) η οποία ζει τον δικό της έρωτα με τον Bennett (Alex Wolff). Το τι θα γίνει στην πορεία παραμένει άγνωστο, αν και το πιθανότερο είναι πως δύσκολα θα αποφύγουν κι αυτοί τα σκαλιά της εκκλησίας. Στο καστ συναντάμε ακόμα τους: Lainie Kazan, Gia Carides, Andrea Martin, Joey Fatone και Louis Mandylor.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ταινία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του ηθοποιού Michael Constantine (έπαιξε στα δύο πρώτα My Big Fat Greek Wedding τον Gus, πατέρα της Toula και σύζυγο της Maria) ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2021.

Το My Big Fat Greek Wedding ή Γάμος αλά Ελληνικά όπως έγινε γνωστό εν Ελλάδι κυκλοφόρησε το 2002 και αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία, αφού με budget που δεν ξεπερνούσε τα $5 εκατ. σημείωσε εισπράξεις που ξεπέρασαν τα $368 εκατ. παγκοσμίως! Το sequel του, My Big Fat Greek Wedding 2 έκανε πρεμιέρα το 2016 και είχε μία σχετικά συμπαθητική πορεία με τζίρο άνω των $90 εκατ. (και προϋπολογισμό που έφτανε τα $18 εκατ.). Δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας για το τρίτο μέρος του franchise.