Το Yellowjackets είναι ό,τι πιο «Lost» υπάρχει στην τηλεόραση!

2 έτη πριν
Yellowjackets

Το θυμάσαι το Lost; Κουτή ερώτηση, δε γίνεται να μη θυμάσαι το Lost άλλωστε, τη σειρά που άντεξε μία εξαετία και που ουσιαστικά έδειξε τον δρόμο σε ολόκληρη τη βιομηχανία ψυχαγωγίας. Αν σου άρεσε σε γενικές γραμμές ως κόνσεπτ (ας μη μπούμε σε λεπτομέρειες, δε χρειάζεται) σου έχουμε την απόλυτη πρόταση: να το ξαναδείς το Yellowjackets!

Παίζεται στην COSMOTE TV και ήδη έχουν γίνει διαθέσιμα τα πρώτα του επεισόδια τα οποία μας ξετρέλαναν! Το στόρι περιστρέφεται γύρω από μία γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ, το αεροπλάνο της οποίας συντρίβεται σε μία ερημική τοποθεσία κάπου στον Καναδά το 1996. Τα μέλη της ομάδας που καταφέρνουν να επιζήσουν του ατυχήματος, θα περάσουν σχεδόν ενάμισι χρόνο προσπαθώντας να επιβιώσουν στην ερημιά, έχοντας να αντιμετωπίσουν εκτός από την αφιλόξενη φύση και η μία την άλλη.

Εδώ είναι που το Yellowjackets κερδίζει τις εντυπώσεις. Αντί να εστιάσει στα όσα συμβαίνουν το 1996 ακροβατώντας μεταξύ Lost και Squid Game/Battle Royale, προσθέτει και ένα δεύτερο timeline (!) ακολουθώντας τις πρωταγωνίστριές του στις μετέπειτα ζωές τους. Και ναι, καλά κατάλαβες: σε κάθε επεισόδιο εναλλάσσεται μεταξύ τους, «παίζοντας» έτσι και τα δύο και προσφέροντας απλόχερα στον θεατή ένα ακόμα πιο ισχυρό υπόβαθρο -και ένα διαφορετικό πρίσμα υπό το οποίο μπορεί να αξιολογήσει πλέον τον κάθε χαρακτήρα.

Το Yellowjackets είναι ένα ψυχολογικό δράμα που έχει δημιουργηθεί από την Ashley Lyle και τον Bart Nickerson. Το καστ του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις Ella Purnell, Melanie Lynskey, Juliette Lewis, Christina Ricci και Sammi Hanratty και η πρώτη του σεζόν αποτελείται από 10 επεισόδια. . Όσο για τη δεύτερη, αυτή έχει πάρει ήδη το OK αν και θα πρέπει να εξοπλιστείτε με υπομονή αφού η έλευσή της αναμένεται στα τέλη της χρονιάς, χωρίς να έχει γίνει τίποτα γνωστό μέχρι σήμερα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε.