Yes! O Wolverine θα εμφανιστεί στο Deadpool 3

1 έτος πριν
deadpool 3 logo

Ο Deadpool θα ενταχθεί στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel στις 6 Σεπτεμβρίου 2024 και ο πρωταγωνιστής Ryan Reynolds προϊδεάζει για μια πολυαναμενόμενη συνάντηση με τον παλιό του φίλο, τον Wolverine.

Σε ένα εκπληκτικό teaser που δημοσιεύτηκε στον προσωπικό λογαριασμό του Ryan Reynold στο Twitter, ο ηθοποιός εμφανίζεται καθισμένος σε έναν καναπέ να λέει στους θαυμαστές του ότι ήταν "εξαιρετικά λυπημένος" που έχασε την D23 όπου δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση για το Deadpool 3.

Στη συνέχεια, ο Reynolds μοιράζεται μαζί μας διάφορους προβληματισμούς πριν αναφερθεί σε μια πιθανή ιδέα που είχαν οι σεναριογράφοι για το Deadpool 3. Στη συνέχεια ρωτάει τον Hugh Jackman αν θέλει να παίξει ξανά τον Wolverine, στον οποίο ο Jackman εμφανίζεται στο παρασκήνιο απαντώντας μονολεκτικά, "σίγουρα". Μία μέρα μετά, ο Reynolds ανέβασε και δεύτερο βίντεο όπου μαζί με τον Jackman μας τρολάρουν για το σενάριο της ταινίας. Στο τέλος πάντως ευχαριστούν το MCU και το αφεντικό των Marvel Studios, Kevin Feige, πριν μας δείξουν μια σειρά από φωτογραφίες των δύο μαζί μέσα στα χρόνια, καταλήγοντας με μια φωτογραφία τους μαζί με τον σκηνοθέτη Shaun Levy.

Ο Jackman υποδύθηκε για τελευταία φορά τον Wolverine στο Logan του 2017 σε σκηνοθεσία του James Mangold. Τότε, ο Jackman δήλωσε δημόσια ότι το Logan θα ήταν η τελευταία του ταινία ως Wolverine. Ακόμα και όταν η Disney απέκτησε επίσημα τα δικαιώματα των X-Men, ο Jackman ανέφερε ότι είναι ενθουσιασμένος για τους νέους ηθοποιούς που θα πάρουν τα ηνία του ρόλου τώρα που αυτός αποσύρθηκε. Ωστόσο, μια συνεργασία των Jackman και Reynolds ήταν επίσης κάτι που οι δύο ηθοποιοί ήθελαν εδώ και πολύ καιρό, με το ζευγάρι να εμφανίζεται για λίγο μαζί στους τίτλους τέλους του Deadpool 2, αν και αυτό ήταν περισσότερο ένα αστείο μεταξύ τους παρά ένα σωστό crossover.

Η ιδέα ότι ο Jackman θα μπορούσε να επαναλάβει το ρόλο του Wolverine είναι σίγουρα συναρπαστική. Ο Jackman έχει υποδυθεί τον Wolverine σε εννέα ταινίες και ο αποχαιρετισμός του στο Logan ήταν κατά γενική ομολογία ένα ιδανικό τέλος. Αλλά το να δούμε τον Jackman και τον Reynolds επιτέλους μαζί θα είναι ένα δεύτερο κλείσιμο για τους θαυμαστές.

Το Deadpool 3 θα προβληθεί στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024 οπότε…υπομονή.