Το YouTube Kids έρχεται στην κύρια εφαρμογή YouTube σε κονσόλες παιχνιδιών, έξυπνες τηλεοράσεις

1 έτος πριν
YouTube Kids

Το YouTube Kids υπάρχει εδώ και μερικά χρόνια, με την υπηρεσία να επεκτείνεται τώρα σε περισσότερες έξυπνες τηλεοράσεις μέσω μιας ενημέρωσης της βασικής εφαρμογής του YouTube. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα στην περίπτωση αυτή είναι ότι το YouTube Kids θα είναι διαθέσιμο σε πιο δημοφιλείς πλατφόρμες.

Έτσι το YouTube Kids έρχεται σε περισσότερες τηλεοράσεις με την ενσωμάτωση της όλης εμπειρίας στην βασική εφαρμογή του YouTube. Συγκεκριμένα το YouTube αναφέρει ότι θα είναι δυνατή η εναλλαγή λογαριασμών από την κύρια εφαρμογή η οποία είναι ήδη διαθέσιμη σε έξυπνες τηλεοράσεις (SAMSUNG, LG, Roku κ.λπ.), κονσόλες παιχνιδιών και άλλες πλατφόρμες, κάνοντας δυνατή την ενεργοποίηση του YouTube Kids για λογαριασμούς που εποπτεύονται.

Η πλήρης εφαρμογή YouTube Kids είναι επί του παρόντος διαθέσιμη για συσκευές SAMSUNG, LG, Fire TV, APPLE TV και Android TV/Google TV, όμως η νέα αλλαγή επεκτείνει την επιλογή σε ακόμη περισσότερες πλατφόρμες, όπως στο Xbox και το PlayStation.

Η ανακοίνωση του YouTube έχει ως εξής:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε έναν νέο τρόπο για να απολαμβάνει η οικογένειά σας τα αγαπημένα της βίντεο στη μεγάλη οθόνη. Όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή YouTube σε μια έξυπνη τηλεόραση, streaming συσκευή ή κονσόλα παιχνιδιών, θα μπορείτε πλέον να εισέρχεστε στην ασφαλέστερη, σχεδιασμένη για παιδιά εφαρμογή του YouTube Kids μέσω του σχετικού προφίλ που έχετε δημιουργήσει για το παιδί σας. Η αλλαγή αυτή θα κυκλοφορήσει για τις  οικογένειες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Όταν βρίσκεστε στην καρτέλα Λογαριασμοί, μπορείτε εύκολα να εναλλάσσεστε μεταξύ του προφίλ σας και του προφίλ του παιδιού σας, το οποίο θα σας μεταφέρει απευθείας στην εφαρμογή YouTube Kids, με τους υπάρχοντες γονικούς ελέγχους, τις ρυθμίσεις περιεχομένου και τις προτιμήσεις του παιδιού σας να είναι διαθέσιμες. Αυτό σημαίνει απρόσκοπτη μετάβαση από το προφίλ σας στο YouTube Kids του παιδιού σας και λιγότερη πλοήγηση με το τηλεχειριστήριο.

Για λόγους απλότητας, θα εμφανίζουμε πλέον τα υπάρχοντα προφίλ στο YouTube Kids στη σελίδα των λογαριασμών σας μέσα στην εφαρμογή YouTube σε έξυπνες τηλεοράσεις, streaming συσκευές και κονσόλες παιχνιδιών. Εάν το YouTube Kids δεν αποτελεί πλέον την εμπειρία προβολής που θέλετε για το παιδί σας, μπορείτε εύκολα να διαγράψετε αυτά τα προφίλ, επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα families.youtube.com, επιλέγοντας το προφίλ του παιδιού σας και κάνοντας κλικ στο μενού με τις τρεις τελείες. Σημειώστε ότι η διαγραφή των προφίλ θα τα διαγράψει από όλες τις συσκευές.