23 χρόνια μετά, το Fatal Fury επιστρέφει

1 έτος πριν

Η SNK έχει κυκλοφορήσει πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια μάχης όλα αυτά τα χρόνια, είτε πρόκειται για platformers, είτε για run-and-gun shooters, είτε για arcade fighters. Μια από τις κλασικές σειρές της SNK που έχασε την έλξη της με τα χρόνια, αλλά της οποίας η δημοτικότητα δεν μειώθηκε ποτέ, ήταν η σειρά Fatal Fury. Και από όσα μόλις μάθαμε, η αγαπημένη σειρά θα επιστρέψει σύντομα.

Ο αγαπημένος Terry Bogard επιστρέφει για να ηγηθεί του νέου, χωρίς τίτλο ακόμα Fatal Fury, όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της EVO 2022. Αυτό σηματοδοτεί την πρώτη φορά μετά από 23 χρόνια που η σειρά Fatal Fury επιστρέφει στην επικαιρότητα, αποκτώντας μια νέα προσθήκη στο franchise. Μετά την εκδήλωση, η SNK Global δημοσίευσε ένα tweet που σφράγισε τη συμφωνία.

Αν αυτό δεν ήταν αρκετό, η SNK παρουσίασε ένα teaser trailer με ένα μήνυμα κατά τη διάρκεια του EVO 2022 που παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον επερχόμενο τίτλο. Το μήνυμα ανέφερε: "Η πόλη του θρύλου εξακολουθεί να αναπνέει. Οι πεινασμένοι λύκοι επιστρέφουν στη μάχη. Ένα νέο πεπρωμένο κρυμμένο στο σκοτάδι. Έρχεται ένα νέο Fatal Fury / Garou". Ειδικά η τελευταία δήλωση προκάλεσε ζητωκραυγές και χειροκροτήματα από το κοινό, μόλις αυτό ξεπέρασε την αρχική του έκπληξη για το νέο παιχνίδι Fatal Fury.

Αυτή ήταν άλλωστε μια δικαιολογημένη αντίδραση, μιας και το τελευταίο παιχνίδι Fatal Fury με το όνομα Garou: Mark of the Wolves κυκλοφόρησε το 1999 στο Sega Dreamcast. Σε αυτό το παιχνίδι πρωταγωνιστούσαν σημαντικοί χαρακτήρες της σειράς, όπως οι Terry Bogard και Mai Shiranui, οι οποίοι θα επιστρέψουν στη σειρά με το νέο το παιχνίδι, αφού είχαν σημαντική παρουσία στα παιχνίδια King of Fighters.

Οι συγκεκριμένοι χαρακτήρες έχουν επίσης εμφανιστεί σε άλλες σειρές, όπως το Super Smash Bros. Ultimate, όπου ο Terry ήταν χαρακτήρας DLC. Πιθανόν να μάθουμε περισσότερα για το παιχνίδι στην έκθεση Gamescom όπου ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα σου μεταφέρει από κοντά τις σημαντικότερες ανακοινώσεις.