80χρονη γιόρτασε τα γενέθλιά της με μαραθώνιο streaming World of Warcraft

2 έτη πριν
WoWGrandma78

Τα 80ά γενέθλιά της γιόρτασε η “WoWGrandma78” κάνοντας livestreaming το αγαπημένο της παιχνίδι, World of Warcraft. Τα τελευταία χρόνια, συντηρεί κανάλι στο Twitch.tv, όπου πολύ συχνά κάνει πολύωρο livestreaming παίζοντας το παιχνίδι και αλληλεπιδρώντας με τους ακόλουθούς της. Η ίδια δηλώνει θαυμάστρια του παιχνιδιού από το 2004, όταν και κυκλοφόρησε το παιχνίδι, κι έκτοτε παίζει σταθερά περίπου δύο δεκαετίες αργότερα.

Σε καθημερινή βάση, η “WoWGrandma78” είναι live για πέντε ώρες τουλάχιστον, όμως για να γιορτάσει τα 80ά γενέθλιά της ξεκίνησε ένα “sub-a-thon”. Κατά τη διάρκεια ενός “sub-a-thon”, ο streamer παίζει για π.χ. 2 ώρες αρχικά όμως για κάθε νέο συνδρομητή (subscriber) προστίθεται επιπλέον χρόνος (π.χ. 1 λεπτό).

Όμως η συγκεκριμένη μέρα πήρε μια απροσδόκητη τροπή. Από εκεί που το livestream θα είχε διάρκεια περίπου 10 ωρών, το νούμερο έφτασε πάνω από 270 ώρες μέσα σε μόλις ένα δίωρο όταν ο “CouRageJD” έκανε ένα tweet προσκαλώντας τους ακόλουθούς του να μπουν στο livestream της “WoWGrandma78” και να της ευχηθούν χρόνια πολλά για τα γενέθλια της. Οι 270 αυτές ώρες, φυσικά, μπορούν να «καταναλωθούν» με ενδιάμεσα διαλλείματα, στα οποία η “WoWGrandma78” αφήνει ένα slideshow στη θέση της με διάφορες φωτογραφίες και στιγμές από τη ζωή της. Το συγκεκριμένο «γιορτινό» livestream διήρκησε περίπου 12 ώρες σερί.

Αργότερα, ο δημοφιλής streamer “Trainwreckstv” δώρισε το ποσό των 10,000$ στην “WoWGrandma78” και οι ακόλουθοι των δύο streamers συνολικά δώρισαν περίπου άλλα τόσα χρήματα, οπότε η “WoWGrandma78” εξασφάλισε αρκετά χρήματα για να καλύψει διάφορες ανάγκες – μία από αυτές είναι και οι αναγκαίες επεμβάσεις στην οδοντοστοιχία της, όπως είχε αναφέρει σε προηγούμενο livestream.

Η γλυκύτατη γιαγιά τεσσάρων δισέγγονων, εννέα εγγονιών και μητέρα έξι παιδιών, απέκτησε κοινό μερικών χιλιάδων ατόμων σταδιακά, λόγω των χαλαρών streaming που κάνει όπου οι θεατές είναι ευπρόσδεκτοι εφόσον τηρούν μερικούς βασικούς κανόνες συμπεριφοράς, με την ίδια μάλιστα να προσφέρει «ζεστασιά» σε πολλούς δίνοντας συμβουλές για γονείς και διηγούμενη εμπειρίες από τη ζωή της για που την έκαναν αξιαγάπητη στο κοινό.

Έχοντας συγκεντρώσει σημαντικά μεγαλύτερο κοινό μέσα από την παραπάνω ενέργεια, η “WoWGrandma78” είναι σίγουρο πως θα συνεχίσει να παίζει το αγαπημένο της παιχνίδι με την παρέα του κοινού της που θα αναμένει το αντίστοιχο livestream για τα 81α γενέθλιά της.