Αναβάλλεται για τις 5 Μαΐου η διάθεση του Hogwarts Legacy στα PS4 και Xbox One

1 έτος πριν
Hogwarts Legacy

Το Hogwarts Legacy δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει για τις κονσόλες PlayStation 4 και Xbox One πριν τις 5 Μαΐου. Αυτό σημαίνει, ότι αν έχεις στη διάθεση σου κάποια παλαιότερη κονσόλα, θα χρειαστεί να περιμένεις δύο μήνες ακόμη για να παίξεις το παιχνίδι.

Αν βεβαίως οι Warner Bros. Games και Avalanche Software δεν αναβάλουν για ακόμη μία φορά την ημερομηνία λανσαρίσματος για τις παλαιότερες παιχνιδοκονσόλες. Οι δύο εταιρείες, έχουν αναβάλει την κυκλοφορία του παιχνιδιού αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με προηγούμενες ανακοινώσεις, το παιχνίδι έπρεπε να κυκλοφορήσει για όλες τις κονσόλες στις 10 Φεβρουαρίου. Λίγους μήνες ωστόσο πριν από την κυκλοφορία του, οι δύο εταιρείες αποκάλυψαν ότι το Hogwarts Legacy θα διατεθεί μόνο για τις κονσόλες PS5, Xbox Series X|S και PC τον Φεβρουάριο και πως όσοι gamers είχαν στη διάθεση τους τα PS4 και Xbox One θα μπορούσαν να αποκτήσουν το παιχνίδι στις 4 Απριλίου. Τελικά, το παιχνίδι θα διατεθεί ένα μήνα μετά.

Το Hogwarts Legacy είναι ένα action role-playing παιχνίδι με έναν ανοικτό κόσμο που οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν ελεύθερα και ενσωματώνει ένα σύστημα δημιουργίας χαρακτήρα που μπορούν να αξιοποιήσουν για να επιλέξουν όνομα, φύλο, φωνή, εμφάνιση κ.ά. Διαδραματίζεται στο γνωστό σύμπαν του «Harry Potter», αλλά πολύ πριν γεννηθεί το «The Boy Who Lived».

Στην ανακοίνωση τους, οι δύο εταιρείες είπαν ότι «εργάζονται σκληρά για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε όλες τις πλατφόρμες», αλλά ότι «χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να το επιτύχουν». Οι δύο εταιρείες δεν εξήγησαν τους λόγους που τις ανάγκασαν να αναβάλουν για ακόμη μία φορά το λανσάρισμα του παιχνιδιού στις παλαιότερες κονσόλες. Τουλάχιστον, δεν έκαναν καμία αναφορά στο Nintendo Switch, επομένως το πιθανότερο είναι να διατεθεί κανονικά στην παιχνιδοκονσόλα και όπως είχε προγραμματιστεί, στις 25 Ιουλίου δηλαδή.