Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του Weird West Game

2 έτη πριν
Weird West Game

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα και πολυαναμενόμενα παιχνίδια του 2022 δε θα είναι εν τέλει συνεπές στο ραντεβού του μαζί μας! Ο λόγος για το Weird West, τον τίτλο των WolfEye Studios και Devolver Digital που όπως μάθαμε διά στόματος Raphael Colantonio, συνιδρυτή της πρώτης, θα κυκλοφορήσει πλέον τον Μάρτιο του 2022 και συγκεκριμένα στις 31 του μήνα (αντί για τον Ιανουάριο που ήταν αρχικά προγραμματισμένο).

Όπως αναφέρει ο Colantonio σε μήνυμά του: «Το Weird West είναι ένας εξαιρετικά βαθύς και εντυπωσιακός συνδυασμός action RPG και sim, ικανός να προσφέρει στον παίκτη απίστευτα μοναδικές εμπειρίες. Διαθέτει όμως και ένα ευρύ σύνολο από μεταβλητές που μπορούν να οδηγήσουν σε ακούσιες συνέπειες. Γι’ αυτό θα χρειαστούμε λίγο παραπάνω χρόνο και ως εκ τούτου θα λανσάρουμε το παιχνίδι στις 31 Μαρτίου του 2022. Έτσι θα έχουμε την άνεση να βελτιστοποιήσουμε τους τομείς που χρειάζονται δουλειά και να λύσουμε τυχόν μικροπροβλήματα πριν ανάψουμε το πράσινο φως για την κυκλοφορία του παιχνιδιού».

Η WolfEye Studios είναι ένα μικρό στούντιο που ιδρύθηκε πριν από περίπου δύο χρόνια. Επικεφαλής του είναι ο ιδρυτής της Arkane Studios (Arx Fatalis, Dishonored, Prey, Deathloop), Raphael Colantonio και ο Julien Roby, chief designer και παραγωγός επίσης στην Arkane.

Το Weird West είναι το πρώτο παιχνίδι της WolfEye και όπως μαρτυρά και ο τίτλος του, βασίζεται στο πολύ ξεχωριστό setting του weird west στο οποίο η Άγρια Δύση «μπλέκεται» με στοιχεία high-fantasy, horror και sci-fi κόσμων. Σε ό,τι αφορά το gaming, ο τίτλος που έφτασε πιο κοντά από οποιονδήποτε άλλο στο κόνσεπτ του weird west setting ήταν το expansion Undead Nightmare του πρώτου Red Dead Redemption.