Αυτές είναι οι υπόλοιπες μεγάλες κυκλοφορίες του 2022

1 έτος πριν

Οι τελευταίοι μήνες έκρυβαν για τους gamers αρκετές δυσάρεστες εκπλήξεις, αφού κάμποσα στούντιο με τον χρόνο να τα πιέζει, ανακοίνωσαν αναβολές στις κυκλοφορίες των τίτλων στους οποίους δουλεύουν, δίνοντάς μας ραντεβού για το 2023. Από τη μία έχουμε εγγυημένα ΑΑΑ video games για την επόμενη χρονιά, από την άλλη όμως αυτά με τα οποία θα ασχοληθούμε φέτος μοιραία μειώνονται.

Ακόμα κι έτσι ωστόσο, το 2022 διαθέτει ορισμένα εξαιρετικά παιχνίδια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν τους προσεχείς μήνες. Ο Σάκης με τον Αλέκο ή αλλιώς οι Unboxholics, είναι εδώ για να μας θυμήσουν τις κυριότερες κυκλοφορίες που θα μας απασχολήσουν μετά το καλοκαίρι, δίνοντας μας τη δυνατότητα να ετοιμάσουμε το πορτοφόλι μας.

Για να τα θυμηθούμε ένα ένα.

The Last of Us Part I (2/9)

Δύσκολα θα βρεθεί άνθρωπος που εν έτει 2022 δε θα έχει παίξει το The Last of Us. Κι όμως, το remake του μοιάζει να ‘ναι από τις πιο «must» κυκλοφορίες της χρονιάς. Θα το βρείτε ήδη στο ΓΕΡΜΑΝΟ και αν είστε κάτοχος PS5 θα αποτελέσει σίγουρα ένα διαμάντι για τη βιβλιοθήκη των παιχνιδιών σας

NBA 2K23 (9/9)

Θεωρητικά το νέο NBA 2K δε θα ήταν στη λίστα. Το φετινό επεισόδιο ωστόσο θα περιλαμβάνει τα αξέχαστα Jordan Challenges, περισσότερα και καλύτερα από ποτέ. Και θα ‘χει και τον «Air» στο εξώφυλλο ενώ κυκλοφορεί σε διάφορες πλατφόρμες χωρίς να μπορείτε να του ξεφύγετε.

FIFA 23 (26/9)

Ένα από τα διαχρονικά αγαπημένα παιχνίδια των Ελλήνων, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας. Η νέα έκδοση ξεχωρίζει για το Hypermotion 2, για ακόμα μεγαλύτερη πιστότητα στις κινήσεις και τους ελιγμούς των παικτών μέσα στο γήπεδο.

Overwatch 2 (4/10)

Το πρώτο Overwatch αποτέλεσε μία τρομακτική επιτυχία για τη Blizzard, βάζοντας όμως τον πήχη εξαιρετικά ψηλά και εν όψει της συνέχειάς του. Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του, έφτασε η στιγμή να δούμε αν το sequel θα τον περάσει…

A Plague Tale: Requiem (18/10)

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς ήταν ένα χαριτωμένο ΑΑ. Για το sequel του όμως, η Asobo εξασφάλισε χρηματοδότηση από τη Microsoft, μετατρέποντάς το σε ΑΑΑ με τα όλα του. Μπορείς να το προπαραγγείλεις είτε έχεις PlayStation 5 είτε Xbox Series X.

Mario + Rabbids Sparks of Hope (20/10)

Χωρίς αμφιβολία ένα από τα πολυαναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς για το Switch, που αποτελεί συνέχεια της σειράς strategy παιχνιδιών που ξεκίνησε με το Mario + Rabbids Kingdom Battle το 2017. Μας προσκαλεί να εξερευνήσουμε πλανήτες σε όλο το γαλαξία, να ανακαλύψουμε μυστηριώδη μυστικά και να ολοκληρώσουμε συναρπαστικά quests!

Scorn (21/10)

Από την πρώτη στιγμή που είδαμε το τρέιλέρ του, το Scorn μας κέντρισε το ενδιαφέρον. Κάτι το στυλ και κάτι ο κόσμος του, την προσοχή μας την έχει. Για να δούμε τι «λέει» κι από gameplay…

Gotham Knights (25/10)

Ο σκοτεινός ιππότης επιστρέφει, αυτή τη φορά παρέα με τον Robin, τη Batgirl, τον Nightwing και τον Red Hood σε ένα action RPG ανοιχτού κόσμου που μας υπόσχεται την πιο διαδραστική Gotham City που έχουμε δει. Στο ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρεις ακόμα και την Collector's Edition με πολλά εξτρά καλούδια.

Bayonetta 3 (28/10)

Το περιμέναμε για χρόνια, τόσα πολλά που κάποια στιγμή δεν ήμασταν σίγουροι αν θα κυκλοφορούσε ή όχι. Η επιστροφή ενός ιδιαίτερου franchise. Για να δούμε πώς του φέρθηκε ο χρόνος…

Call of Duty: Modern Warfare II (28/10)

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, θα κυκλφοορήσει και το νέο Call of Duty σε Xbox Series X, PlayStation 5 και PlayStation 4. Η φετινή κυκλοφορία δεν είναι τυχαία αφού αποτελεί συνέχεια του κλασσικού Moden Warfare που όπως αναφέρει και ο Σάκης άλλαξε για πάντα όχι μόνο την ίδια τη σειρά αλλά και ολόκληρη την κατηγορία των First-Person Shooter.

Sonic Frontiers (8/11)

Ο γνωστός γρήγορος σκαντζόχοιρος της Sega επιστρέφει σε μια διαφορετική περιπέτεια αφού δεν πρέπει να περιμένουμε ένα κλασσικό platform game αλλά κάτι που φέρει στοιχεία από The Legend of Zelda: Breath of the Wild και Super Mario Galaxy. Θα επιβεβαιωθούν οι προσδοκίες της SEGA; 

God of War Ragnarok (9/11)

Τα λόγια περιττεύουν. Χωρίς αμφιβολία η κυκλοφορία της χρονιάς. Kratos και Atreus επιστρέφουν για μία ακόμα θρυλική περιπέτεια ολοκληρώνοντας το σκανδιναβικό στόρι των God of War.

Pokémon Scarlet/Violet (18/11)

Κάθε κυκλοφορία τίτλου Pokémon προσφέρει εγγυημένη ψυχαγωγία και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα συμβεί το ίδιο και με τα Scarlet και Violet. Ανυπομονούμε να δούμε τις επιρροές του Arceus.

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me (18/11)

Αποτελεί το νέο παιχνίδι στη γνωστή ανθολογία, το οποίο λαμβάνει χώρα σε μια τρομακτική έπαυλη, χωρίς όμως να είναι υπερφυσικό όπως οι άλλες παρουσίες της σειράς. Σύμφωνα με την εταιρεία μάλιστα, πρόκειται για το πιο φρικιαστικό παιχνίδι Dark Pictures μέχρι στιγμής, κάτι που ανεβάζει την προσμονή.

The Callisto Protocol (2/12)

Δημιούργημα του Glen Schofield των Dead Space, το Callisto Protocol είναι ό,τι πιο κοντινό έχουμε δει στην επική σειρά horror της Visceral Games. Είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία για το Xbox Series X, Xbox One αλλά και το PS4.