Αυτό είναι το έξτρα περιεχόμενο του Mario + Rabbids Sparks of Hope

1 έτος πριν
Mario + Rabbids Sparks of Hope

Σπουδαία νέα από τη UBISOFT καθώς η γαλλική εταιρεία αποκάλυψε τα πλάνα της σε ό,τι αφορά το έξτρα περιεχόμενο του Mario + Rabbids Sparks of Hope, του πιο πρόσφατου «επεισοδίου» του crossover franchise με τον Mario και τους Rabbids που κυκλοφόρησε στις 20 Οκτωβρίου στο Nintendo Switch. Όπως μάθαμε λοιπόν, το παιχνίδι θα καλωσορίσει όχι ένα, ούτε δύο αλλά τρία πακέτα DLC μέσα στο 2023! Ας τα δούμε αναλυτικά:

The Tower of Doooom

Πρόκειται για το πρώτο πακέτο το οποίο ωστόσο θα διατεθεί αποκλειστικά μόνο για όσους έχουν αγοράσει το Season Pass του παιχνιδιού! Οι υπόλοιποι… παίξατε και χάσατε (αν σκέφτεστε να επενδύσετε στο DLC του τίτλου πάντως, το Season Pass είναι εξαιρετική αγορά). Εν πάση περιπτώσει, το Tower of Doooom θα προσθέτει ένα νέο combat mode που θα δοκιμάσει τις στρατηγικές σου ικανότητες.

DLC #2

Το δεύτερο πακέτο δεν έχει ακόμα όνομα, με τη UBISOFT να έχει πάντως κάμποσο χρόνο μπροστά της για να το αποφασίσει, μιας που η κυκλοφορία του αναμένεται κάπου στα μέσα της προσεχούς χρονιάς. Σε αυτό θα κληθείς να αντιμετωπίσεις έναν μυστηριώδη εχθρό σε έναν νέο, εκπληκτικό πλανήτη. Περαιτέρω λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές προς ώρας.

DLC #3

Το τρίτο και τελευταίο πακέτο πρόσθετου περιεχομένου για το Mario + Rabbids Sparks of Hope επίσης δεν έχει όνομα μέχρι στιγμής, όμως θα ξυπνήσει ευχάριστες αναμνήσεις στους πιστούς φίλους της UBISOFT αφού θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν με τον Rayman, ο οποίος ενώνει τις δυνάμεις του με τον Rabbid Mario και τη Rabbid Peach σε μία επικών διαστάσεων, ξεκαρδιστική περιπέτεια.

Αν τα παραπάνω σε έπεισαν και συμφωνείς ότι το Season Pass αποτελεί καλό deal, θα πρέπει να προτιμήσεις τη Gold Edition του παιχνιδιού. Σου θυμίζουμε ότι η απλή κοστίζει περί τα €59,90 με τη Gold να έρχεται στα €89,90.