Το Choo-Choo Charles είναι ένα παιχνίδι τρόμου όπου έρχεσαι αντιμέτωπος με ένα κακό τρένο με μορφή… αράχνης

1 έτος πριν
Choo-Choo Charles

Από όσο μπορούμε να θυμηθούμε, τέτοιο παιχνίδι τρόμου δεν έχουμε ξαναπαίξει. Το Choo-Choo Charles είναι ένα ανοικτού κόσμου παιχνίδι τρόμου όπου καλείσαι να αντιμετωπίσεις ένα κακό τρένο με τη μορφή αράχνης χρησιμοποιώντας το δικό σου παλιό τρένο. Καθώς διασχίζεις το νησί, αναβαθμίζεις σταδιακά το τρένο σου, αλλά το ζήτημα είναι ότι ο Charles αποτελεί μία διαρκής απειλή.

Σύμφωνα με την καταχώρηση του παιχνιδιού στη γνωστή πλατφόρμα Steam, θα χρειαστεί να καθαρίσεις τον δρόμο πεζός ή να αλλάξεις κατεύθυνση στις ράγες καθώς σχεδιάζεις την πορεία σου στο νησί. Κατά τη διαδικασία, ο Charles παραμονεύει για να σε… φάει ζωντανό.

Ο στόχος σου είναι να ολοκληρώσεις αποστολές για να βρεις πεταμένα εξαρτήματα, σίδερα και άλλα αντικείμενα που μπορούν να χρησιμεύσουν για να αναβαθμίσεις το τρένο σου και να το μετατρέψεις σε «μία μηχανή θανάτου». Το νησί επίσης κατοικείται. Μπορείς να τους βοηθήσεις σε διάφορα πράγματα με αντάλλαγμα όπλα, τα οποία θα σε βοηθήσουν να υπερασπιστείς τον εαυτό σου ενάντια στον κακό Charles. Παρακάτω ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση για το παιχνίδι:

«Στο Choo-Choo Charles σας ανατίθεται το καθήκον να εξαλείψετε ένα τέρας γνωστό από τους ντόπιους ως Charles. Κανείς δεν ξέρει από πού προήλθε, αλλά γνωρίζουν γιατί: για να φάει τη σάρκα των αδύναμων ανθρώπων. Στη διάθεση σου έχεις ένα μικρό κίτρινο τρένο, που διαθέτει έναν χάρτη και ένα πολυβόλο ενώ στο ταμπλό υπάρχει μία συλλογή από φιγούρες-bobblehead. Ο παίκτης θα χρησιμοποιήσει το τρένο για να πάει από μέρος σε μέρος καθώς ολοκληρώνει αποστολές για τους κατοίκους της πόλης βρίσκοντας παράλληλα εξαρτήματα και παλιοσίδερα που είναι διάσπαρτα στο νησί. Με την πάροδο του χρόνου θα χρησιμοποιήσεις τα υλικά που βρήκες για να αναβαθμίσεις την ταχύτητα ή τη θωράκιση του τρένου καθώς και να επιδιορθώνεις τις ζημιές που παθαίνει. Επίσης, θα μεγαλώσεις το οπλοστάσιο σου με την ελπίδα να γίνεις μία ασταμάτητη δύναμη, έτοιμη να αντιμετωπίσει τον μεγάλο και πανίσχυρο Charles».

Το Choo-Choo Charles, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους, ακούγεται υπέροχα πρωτότυπο και τρομακτικό. Τα τρένα κανονικά δεν κάνουν τέτοια πράγματα. Απλώς, δεν κάνουν!

Το παιχνίδι αποτελεί μία δημιουργία της Two Star Games -που γνωρίζουμε και ως ανεξάρτητο προγραμματιστή Gavin- που έχει δημιουργήσει κάποια αρκετά δημοφιλή παιχνίδια στο Steam, όπως τα My Beautiful Paper Smile, My Friend is a Raven και Cloud Climber. Κάτι μας λέει ότι το Choo-Choo Charles ενδέχεται να γίνει το δημοφιλέστερο παιχνίδι της Two Star Games.