Το Dragon Age Dreadwolf έρχεται από την BIOWARE

1 έτος πριν
Dragon Age Dreadwolf

Σχεδόν μια οκταετία μετά το τελευταίο παιχνίδι της σειράς Dragon Age, μαθαίνουμε περισσότερες πληροφορίες για τον επόμενο τίτλο που βρίσκεται υπό ανάπτυξη στη BIOWARE. Αρχικά, στα The Game Awards του 2018 μάθαμε ότι θα υποδεχτούμε ένα νέο κεφάλαιο στη σειρά, όμως δεν γνωρίζαμε περισσότερα από αυτά – ούτε καν τον τίτλο.

Προ ημερών, η BIOWARE έδωσε στη δημοσιότητα μια εικόνα η οποία αποκαλύπτει το όνομα του επόμενο παιχνιδιού της σειράς: Dragon Age Dreadwolf.

Για όσους έπαιξαν το Dragon Age Inquisition του 2014, το Trespasser DLC για το ίδιο παιχνίδι και γενικότερα έχουν ασχοληθεί με το lore της σειράς, θα αναγνωρίσουν το όνομα του παιχνιδιού μιας και ο “Dreadwolf” είναι ένας χαρακτήρας τον οποίο μάλιστα οι παίκτες χειρίζονταν στο Dragon Age Inquisition.

Με το φόβο για spoilers οκταετίας στο εξής, το ξωτικό Solas αποκαλύφθηκε ως ο τρομερός Dreadwolf, μια θεότητα που παίζει σκοτεινά παιχνίδια και οι προθέσεις του δεν είναι πάντα γνωστές ή αγνές. Για όσους δεν γνωρίζουν κάτι για το Dragon Age και ξεκινήσουν απευθείας με το Dragon Age Dreadwolf, η BIOWARE υπόσχεται πως όλα θα παρουσιαστούν με τον τρόπο που πρέπει, όταν πρέπει, για να έχουν όλη τη γνώση που χρειάζονται οι παίκτες πρακτικά έχοντας τη δυνατότητα να αγνοήσουν την υφιστάμενη τριλογία.

Αναφέρεται πως το παιχνίδι δε θα κυκλοφορήσει πριν το 2023, αλλά τουλάχιστον, υπάρχει επιτέλους κινητικότητα από πλευράς BIOWARE, καθώς τέσσερα χρόνια από την αρχική ανακοίνωση είναι μεγάλο διάστημα για να μην υπάρξουν νέα.

Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι στη σειρά Dragon Age που θα κυκλοφορήσει χωρίς της συμβολή του Casey Hudson, ενός από τους βασικούς πυλώνες της BIOWARE ο οποίος αποχώρησε το 2020.

Το Dragon Age Inquisition, επίσης, περιείχε ένα multiplayer mode αλλά μετά την αποτυχία του αμιγώς multiplayer Anthem, είναι άγνωστο αν η BIOWARE θα επιχειρήσει κάτι παρόμοιο για το Dragon Age Dreadwolf.