Το Epic Games Store μοιράζει δωρεάν παιχνίδια για τις γιορτές

2 έτη πριν
Epic Games Store Δωρέαν Παιχνίδια

Χαμός στο Epic Games Store το οποίο γιορτάζει τα Χριστούγεννα προσφέροντας στους πελάτες του όχι ένα, ούτε δύο αλλά 15 (δεκαπέντε, ναι) δωρεάν παιχνίδια!

Στο κατάστημα της Epic τρέχουν ήδη οι εορταστικές εκπτώσεις, στο πλαίσιο των οποίων μπορεί κανείς να βρει άκρως ελκυστικά deals (Battlefield 2042 με €39,59 και Jurassic World Evolution 2 με €41,99 για παράδειγμα) ενώ την εμφάνισή του έχει κάνει εκ νέου και το Epic Coupon με το οποίο παίρνεις αυτόματα έκπτωση $10 για κάθε τίτλο που στοιχίζει τουλάχιστον $14,99 (οι τιμές μετατρέπονται αυτόματα σε ευρώ κατά την πληρωμή).

Ως προς τα δωρεάν παιχνίδια τώρα, την αρχή έκανε το Shenmue III, ο τίτλος της Ys Net και του Yu Suzuki που ανακοινώθηκε στην εκδήλωση της Sony στην E3 του 2015, χρηματοδοτήθηκε μέσω Kickstarter και κυκλοφόρησε έπειτα από κάμποσες αναβολές τον Νοέμβριο του 2019. Σειρά πήρε κατόπιν το Loop Hero, ένα ενδιαφέρον και πρωτότυπο card game από τη Four Quarters και τη Devolver Digital (φετινή κυκλοφορία μάλιστα) με τη λίστα να έχει ακόμα μέλλον.

Σημείωσε πάντως ότι αν σε ενδιαφέρει κάποιος από τους δωρεάν τίτλους που διαθέτει η Epic μέσω του καταστήματός της, θα πρέπει να προλάβεις να τον προσθέσεις στη βιβλιοθήκη σου για όσο εκείνος βρίσκεται σε προσφορά, σε διαφορετική περίπτωση έχασες την ευκαιρία σου!

Η χριστουγεννιάτικη περίοδος είναι γνωστή για τις προσφορές που παίζουν στα διάφορα καταστήματα ψηφιακής διανομής. Την αρχή είχε κάνει πριν από κάμποσα χρόνια το Steam της Valve για να ακολουθήσουν το PS Store, το Microsoft Store και εσχάτως το Nintendo eShop και το Epic Games Store.