Έρχεται η Ultimate Edition του Cyberpunk 2077 με πολλά καλούδια

4 μήνες πριν
Ultimate Edition Cyberpunk 2077

Καθώς το Cyberpunk 2077 πλησιάζει στον τρίτο χρόνο από την κυκλοφορία του, η CD PROJEKT RED αποφάσισε να τιμήσει την αξιοσημείωτη “ανάκαμψη” του παιχνιδιού με την ανακοίνωση μιας Ultimate Edition. Η νέα έκδοση, που ανακοινώθηκε στις 21 Νοεμβρίου, θα περιλαμβάνει την επέκταση Phantom Liberty που κυκλοφόρησε φέτος και το εκτεταμένο patch 2.0 overhaul. Η έκδοση του παιχνιδιού σε φυσικό αντίγραφο θα είναι διαθέσιμη για τους κατόχους PlayStation 5 και Xbox Series X/S.

Η Ultimate Edition του Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις κονσόλες "επόμενης γενιάς" και στο PC στις 5 Δεκεμβρίου. Προσφέρει στους gamers την ευκαιρία να εξερευνήσουν την αφήγηση του ανοιχτού κόσμου και να επωφεληθούν από διορθώσεις και αναβαθμίσεις ετών, όλα μαζί σε πακέτο με κόστος 60 δολαρίων.

Η CDPR δήλωσε σε δελτίο τύπου ότι η νέα έκδοση είναι ο ιδανικός τρόπος για να βιώσετε κάθε αφήγηση του δυστοπικού μέλλοντος. Ανάμεσα σε όλα, η Ultimate Edition περιλαμβάνει το δωρεάν Update 2.0, το οποίο ανανέωσε πολλά από τα συστήματα του παιχνιδιού. Η συγκεκριμένη ενημέρωση εισήγαγε δυναμικά δέντρα δεξιοτήτων, έντονες μάχες με οχήματα και βελτιωμένη τεχνητή νοημοσύνη εχθρών και αστυνομίας. Πρόσθεσε επίσης νέα όπλα, οχήματα και ρούχα ενώ διόρθωσε και πολλά bugs.

Η έννοια των εκδόσεων Game of the Year αποτελεί μια πραγματικότητα στη βιομηχανία του gaming εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο, αν κάποιο παιχνίδι άξιζε να επανακυκλοφορήσει με αυτόν τον τρόπο, αυτό θα ήταν το Cyberpunk 2077. Αν θυμάσαι, το παιχνίδι αφαιρέθηκε κάποτε από το PlayStation Store λόγω των κακών επιδόσεών του στο PS4, ενώ μετά από διάφορες ενημερώσεις το παιχνίδι είναι τώρα πολύ πιο κοντά σε αυτό που περίμεναν οι gamers με βάση τα πολυετή τρέιλερ και το hype της E3.

Η επέκταση Phantom Liberty, με τον Idris Elba ως αδρανή πράκτορα της FIA Solomon Reed, είναι το είδος της επέκτασης υψηλής ποιότητας που οι οπαδοί περιμένουν από τους δημιουργούς των Hearts of Stone και Blood and Wine DLC του The Witcher 3. Το gameplay έχει επίσης υποστεί σημαντικές βελτιώσεις.

Η πιο αξιοσημείωτη πτυχή της νέας Ultimate Edition είναι ότι η τελική δεύτερη έκδοση του Cyberpunk 2077 θα περιλαμβάνεται πλέον σε φυσικούς δίσκους για τους κατόχους PS5 και Xbox Series X/S. Η έκδοση για το Xbox θα ενσωματώσει ακόμη και ολόκληρη την επέκταση Phantom Liberty στο βασικό παιχνίδι ενώ οι κάτοχοι του PS5 θα πρέπει να το κατεβάσουν κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Αυτό διασφαλίζει ότι ακόμα και το έτος 2077, όποιος έχει μια παλιά κονσόλα και το Ultimate Edition δισκάκι, θα μπορεί να βιώσει το Cyberpunk 2077 στην πλήρη μορφή του.