Το Final Shape expansion του Destiny 2 έρχεται τον Ιούνιο του 2024

4 μήνες πριν
Destiny 2 Final Shape expansion

Στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών, το απροσδόκητο συμβαίνει συχνά. Αυτή τη φορά, πρόκειται για το πολυαναμενόμενο expansion του Destiny 2: The Final Shape, το οποίο αναβλήθηκε επίσημα για τις 4 Ιουνίου 2024, όπως επιβεβαίωσε η BUNGIE. Η είδηση αυτή ακολουθεί τις φήμες που κυκλοφόρησαν τον περασμένο μήνα, όταν η BUNGIE άρχισε να μειώνει το εργατικό δυναμικό της λόγω της μείωσης του αριθμού των gamers του Destiny 2, ιδιαίτερα μετά την κυκλοφορία του Lightfall, το οποίο δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της κοινότητας των gamers.

Η μείωση του προσωπικού επηρέασε περίπου το 8% του εργατικού δυναμικού της BUNGIE, έχοντας επίπτωση μεταξύ άλλων σε διάφορα τμήματα της εταιρείας όπως αυτό που είναι υπεύθυνο για τη διαχείριση της κοινότητας, των προγραμματιστών, των υπευθύνων για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και όσων αναλαμβάνουν τη διασφάλιση ποιότητας. Η BUNGIE, δημιουργός της εμβληματικής σειράς Halo, εστιάζει τώρα στην αποκατάσταση των προβλημάτων με το The Final Shape, μαθαίνοντας από τα αρνητικά σχόλια που έλαβε από το Lightfall expansion.

Το “The Final Shape” είναι μια εξαιρετικά φιλόδοξη επέκταση, σχεδιασμένη να φέρει ένα τέλος στο “έπος του φωτός και του σκότους” του Destiny. Μέχρι στιγμής, η BUNGIE έχει αποκαλύψει πολύ λίγα πράγματα για το νέο expansion. Ωστόσο, έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι οι παίκτες του Destiny 2 θα γνωρίσουν τον "Ταξιδιώτη", μια αινιγματική οντότητα στο σύμπαν του Destiny που παραμένει ακίνητη στον ουρανό, λειτουργώντας ως φάρος φωτός για τους gamers του παιχνιδιού. Το Final Shape θα περιλαμβάνει επίσης το Pale Heart, χαρακτηρίζοντάς το ως τον πρώτο γραμμικό προορισμό του Destiny.

Η ομάδα ανάπτυξης της BUNGIE εξέφρασε τα συναισθήματά της για το The Final Shape σε ένα blog post, δηλώνοντας ότι αποτελεί το αποκορύφωμα μιας δεκαετίας αφήγησης του Destiny. Είναι ένας φόρος τιμής στις αμέτρητες ώρες που ξόδεψαν οι Guardians παγκοσμίως. Για να τιμήσει αυτό το ταξίδι, η ομάδα παίρνει τον απαραίτητο χρόνο για να παραδώσει ένα όραμα που δεν είναι μόνο μεγαλύτερο αλλά και πιο τολμηρό. 

Η ομάδα ανακοίνωσε επίσης ότι η Season of the Wish, η οποία θα ξεκινήσει άμεσα, θα συνεχιστεί μέχρι την κυκλοφορία του The Final Shape. Ενώ το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου και της αφήγησης για την Season of the Wish θα διαρκέσει από τα τέλη Νοεμβρίου έως τον Φεβρουάριο, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, η ομάδα εισάγει νέο περιεχόμενο για όλους τους παίκτες που θα μπορούν να απολαύσουν μέχρι την κυκλοφορία του The Final Shape. Τον Απρίλιο, η BUNGIE σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια νέα ενημέρωση περιεχομένου με τίτλο Into the Light, η οποία έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους παίκτες για το ταξίδι του Guardian τους στον Traveler. Η BUNGIE σχεδιάζει επίσης να μοιραστεί νέο gameplay video The Final Shape τον Απρίλιο.