gamescom ημέρα 3η: High on Life και όχι μόνο

1 έτος πριν

Η καρδιά του gaming συνεχίζει να χτυπά στην Κολωνία και το Koelnmesse. Με τη gamescom να συνεχίζεται και τα πλήθη να συρρέουν κατά χιλιάδες στην τέταρτη πολυπληθέστερη πόλη της Γερμανίας, οι Unboxholics συνέχισαν να βλέπουν -και να παίζουν φυσικά- όλα όσα μας ετοιμάζουν οι μεγαλύτερες εταιρείες στη βιομηχανία των video games.

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους του Μπομπ Σφουγγαράκη αφού το επερχόμενο video game SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake δείχνει άκρως εντυπωσιακό. Θα κυκλοφορήσει από την THQ NORDIC σε PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC και πρόκειται για ένα 3D platformer με έντονα… vibes Banjo-Kazooie. Εξαιρετικά διασκεδαστικό, με υψηλά στάνταρ παραγωγής και αρκετά ενδιαφέρον gameplay, είναι τίτλος που θα μας απασχολήσει έντονα στο μέλλον.

Οι Unboxholics είδαν ακόμα το HYENAS, ένα sci-fi multiplayer FPS από την CREATIVE ASSEMBLY (ναι, το στούντιο που ξέρεις λόγω των Total War, αποφάσισε να βγει από την comfort zone του). Το παιχνίδι θα προσφέρει PvP και PvE modes και μάλιστα θα διαθέτει και ένα υποτυπώδες σενάριο, ωστόσο ο λόγος που ξεχωρίζει δεν είναι άλλος από το θεότρελο κόνσεπτ του (κάτι σαν το Saints Row). Πολύχρωμα περιβάλλοντα, σούπερ cool χαρακτήρες και εντυπωσιακά abilities συνθέτουν ένα αποτέλεσμα που δεν έχεις ξαναδεί ως τώρα.

Περνώντας στη Ubisoft, την παράσταση κλέβει το Skull and Bones, η μεγαλύτερη κυκλοφορία της γαλλικής εταιρείας για φέτος (έρχεται στις 8 Νοεμβρίου σε PS5, Xbox Series X|S και PC και μπορείς να το προπαραγγείλεις από εδώ). Αν θυμάσαι το Black Flag, πρόκειται για κάτι παρεμφερές (χωρίς το lore των Assassin’s Creed). Ό,τι πρέπει για τους λάτρεις των πειρατών, θα δίνει στον παίκτη τη δυνατότητα να φτιάξει τον δικό του καπετάνιο και να σαλπάρει στον Ινδικό Ωκεανό, παίζοντας είτε σόλο, είτε online (στο mode Disputed Waters).

Τέλος, οι Unboxholics είδαν το ιδιαίτερο High on Life, ένα FPS φτιαγμένο από τους δημιουργούς του Rick and Morty στο οποίο τα όπλα που χρησιμοποιείς έχουν τη δική τους προσωπικότητα. Το χιούμορ είναι διάχυτο σε κάθε έκφανση του παιχνιδιού θυμίζοντας μάλιστα αυτό της γνωστής τηλεοπτικής σειράς καρτούν (καυστικό, σπάζοντας διαρκώς τον τέταρτο τοίχο). Το gameplay του είναι πολύ ενδιαφέρον, προσφέροντας μία ξεχωριστή εμπειρία. Κυκλοφορεί στις 13 Δεκεμβρίου σε Xbox Series X|S, Xbox One και PC.

Όσο για ‘σένα, μείνε συντονισμένος γιατί οι Unboxholics θα είναι μαζί μας κάνοντας μια ανασκόπηση από αυτά που ξεχώρισαν από τη φετινή gamescom. Μαντεύεις τι τους έκανε μεγαλύτερη εντύπωση;