Η ανάπτυξη των Avengers της Marvel φτάνει στο τέλος της

1 έτος πριν
Marvel Avengers

Η ανάπτυξη του βιντεοπαιχνιδιού Marvel's Avengers φτάνει στο τέλος της. Σε ένα blog post, η εταιρεία ανάπτυξης Crystal Dynamics ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι δεν θα λάβει νέες ενημερώσεις μετά τις 31 Μαρτίου, ενώ η υποστήριξη θα λήξει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Αν και θα εξακολουθείς να μπορείς να παίζεις το παιχνίδι τόσο σε single-player όσο και σε multiplayer mode, η Crystal Dynamics αναφέρει ότι "δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε προβλήματα που θα προκύψουν" μετά το τέλος της υποστήριξης.

Η πιο πρόσφατη -και τελευταία- ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο και από τότε και μετά, όλα τα cosmetics, συμπεριλαμβανομένων "κάθε Outfit, Takedown και Nameplate" θα είναι διαθέσιμα δωρεάν και χωρίς την αγορά credits. Τυχόν υπόλοιπα credits "θα μετατρέπονται σε πόρους του παιχνιδιού", αναφέρει η Crystal Dynamics. Παρέχει επίσης ένα διάγραμμα για τους τύπους και τον αριθμό των πόρων που θα λάβεις με βάση τα credits που έχεις, το οποίο μπορείς να δεις παρακάτω.

Το Marvel's Avengers που κυκλοφόρησε πριν από λίγο περισσότερο από δύο χρόνια από την Square Enix και την Crystal Dynamics, αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα και τυπικές κριτικές, με ορισμένους κριτικούς να λένε ότι το παιχνίδι δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες. Το 2021, ο πρόεδρος της Square Enix, Yosuke Matsuda, παραδέχτηκε ότι το παιχνίδι "αποτέλεσε ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα" και τον περασμένο Μάιο πούλησε την Crystal Dynamics στην Embrace Group. Το στούντιο έκτοτε πέτυχε μια συμφωνία με την Amazon για να εργαστεί σε μια νέα προσθήκη στο franchise του Tomb Raider.

Με την πάροδο των ετών, η Crystal Dynamics πρόσθεσε περισσότερους χαρακτήρες στη σειρά της, όπως ο Black Panther, ο Mighty Thor και η Kate Bishop. Η τελευταία ενημέρωση του Marvel's Avengers πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο και είδε την προσθήκη της αποστολής Cloning Lab Omega-Level Threat και του Winter Soldier. Δυστυχώς, η Crystal Dynamics αναφέρει ότι ο Spider-Man θα παραμείνει αποκλειστικότητα για το PlayStation.

«Ξέρουμε ότι αυτά είναι απογοητευτικά νέα, καθώς όλοι στην κοινότητά μας έχουν τόσο μεγάλη σύνδεση με αυτούς τους χαρακτήρες και τις ιστορίες τους», αναφέρει η ανάρτηση της Crystal Dynamics. «Είμαστε πάρα πολύ ευγνώμονες που ήρθατε σε αυτή την περιπέτεια μαζί μας».

Ενώ οι χρήστες θα μπορούν να αγοράζουν ακόμα μεταχειρισμένα φυσικά αντίγραφα του Marvel's Avengers για τα PS4, PS5, Xbox Series X/S και Xbox One μετά τις 30 Σεπτεμβρίου, το παιχνίδι δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο για αγορά στο διαδίκτυο.