Η Microsoft κυκλοφορεί εξοπλισμό κάμπινγκ με το brand του Xbox

1 έτος πριν
Camping

Η MICROSOFT κυκλοφορεί εδώ και καιρό μια σειρά από ρούχα με το brand του Xbox. Αυτή τη φορά η εταιρεία ανακοίνωσε μια σειρά από νέα ρούχα και αξεσουάρ για εξωτερικούς χώρους που θα δώσουν μια άλλη πνοή στο Σαββατοκύριακο που θα περάσεις στο κάμπινγκ, χάρη στο πράσινο χρώμα το οποίο κυριαρχεί. Η συλλογή προϊόντων Xbox για κάμπινγκ περιλαμβάνει μια σειρά από πουκάμισα, καπέλα, σορτς, ακόμη και μια καρέκλα και μια αιώρα.

Τα ρούχα διαθέτουν μοντέρνο σχεδιασμό, με το σήμα του Xbox να είναι τοποθετημένο σε διάφορες περιοχές. Το μακρυμάνικο πουκάμισο περιλαμβάνει ένα διανυσματικό ορεινό σχέδιο με το λογότυπο Xbox σε λευκό χρώμα και τα κουμπιά ABXY στο μανίκι. Υπάρχει επίσης ένα κοντομάνικο πουκάμισο με το ίδιο σχέδιο βουνού αλλά σε πράσινο χρώμα πάνω από τα κουμπιά ABXY.

Πάντως τα πραγματικά εντυπωσιακά αντικείμενα της συλλογής είναι η αιώρα και η καρέκλα κάμπινγκ. Η καρέκλα κάμπινγκ διαθέτει ένα ηλεκτρικό πράσινο χρώμα με το λογότυπο Xbox. Με μαύρα πόδια, μοιάζει με την τυπική καρέκλα κάμπινγκ, αλλά το πράσινο υλικό την κάνει σίγουρα να ξεχωρίζει.

Η αιώρα είναι επίσης αρκετά δροσερή όπως αναφέρει η εταιρεία. Διαθέτει ένα μαύρο και ένα πράσινο μοτίβο και έρχεται σε μια πράσινη τσάντα μεταφοράς Xbox. Μην την μπερδέψεις με την Razer (αν και πολλά από αυτά τα μαύρα και πράσινα αντικείμενα μοιάζουν με εμπορεύματα της Razer). Δεν συνοδεύεται από τη βάση που εμφανίζεται στην παρακάτω εικόνα, οπότε θα πρέπει να βρεις έναν τρόπο να τη δέσεις σε ένα δέντρο ή κάτι παρόμοιο.

Αν είσαι άνθρωπος της πεζοπορίας και του κάμπινγκ, θα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι ορισμένα από τα είδη ρουχισμού δεν είναι πραγματικά κατασκευασμένα με υλικά για τη δραστηριότητα αυτή. Ωστόσο, ορισμένα από τα είδη προς πώληση, όπως το αντιανεμικό και το νάιλον σορτς, είναι φτιαγμένα για την ύπαιθρο. Το σίγουρο είναι πάντως ότι το κόστος τους δεν είναι αμελητέο. Συγκεκριμένα το αντιανεμικό κοστίζει 80 δολάρια, η αιώρα 59 δολάρια και το σορτς μόνο του κοστίζει 39 δολάρια.

Η κυκλοφορία τους αναμένεται μέσα στο Φθινόπωρο.