Η SONY αυξάνει τις τιμές στα συνδρομητικά πακέτα του PlayStation Plus

7 μήνες πριν
PlayStation Plus menu

Η SONY ανακοίνωσε αύξηση των τιμών της συνδρομητικής υπηρεσίας PlayStation Plus. Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι η αύξηση αυτή θα επιτρέψει στην ομάδα του PlayStation Plus να επιμείνει στην παροχή κορυφαίων παιχνιδιών και πρόσθετων πλεονεκτημάτων στους συνδρομητές.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι σημερινοί συνδρομητές 12μηνης διάρκειας δεν θα δουν την αύξηση των τιμών να αντικατοπτρίζεται μέχρι την επόμενη ημερομηνία ανανέωσής τους, η οποία πέφτει στις ή μετά τις 6 Νοεμβρίου. Ωστόσο, οποιεσδήποτε αλλαγές στη συνδρομή σου, όπως αναβαθμίσεις ή υποβαθμίσεις, θα περιλαμβάνουν τις νέες τιμές. Επομένως, αν σκέφτεσαι να ανανεώσεις τη συνδρομή σου, μπορείς ακόμα να εξασφαλίσεις περισσότερο χρόνο στο τρέχον κόστος του PlayStation Plus μέχρι την επόμενη επίσημη προγραμματισμένη προσαρμογή.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η αύξηση των τιμών συμπεριλήφθηκε διακριτικά στην ανακοίνωση για τα τελευταία δωρεάν μηνιαία παιχνίδια για τα μέλη του PlayStation Plus.

Παράλληλα με την επικείμενη αύξηση, η SONY παρουσίασε τα Saints Row (PS4, PS5), Black Desert: Traveler Edition (PS4) και Generation Zero (PS4) ως τα επερχόμενα δωρεάν παιχνίδια για τη συνδρομητική υπηρεσία. Με την αύξηση της τιμής στον ορίζοντα, είναι πιθανό ότι λιγότεροι χρήστες του PlayStation θα έχουν πρόσβαση σε αυτά τα δωρεάν παιχνίδια κατά την κυκλοφορία τους στις 5 Σεπτεμβρίου 2023.

Οι νέες τιμές του PS Plus έχουν ως εξής:

  • PlayStation Plus Essential - €71,99
  • PlayStation Plus Extra - €125,99 
  • PlayStation Plus Premium - €151,99

Το PS Plus Essential είναι η τυπική βαθμίδα που απαιτείται για το online παιχνίδι και προσφέρει μερικά μηνιαία παιχνίδια χωρίς επιπλέον κόστος, καθώς και αποθήκευση στο cloud. Το Extra, από την άλλη πλευρά, παρέχει όλα αυτά τα οφέλη επιπλέον ενός καταλόγου με εκατοντάδες παιχνίδια PS4 και PS5. Τέλος, το Premium περιλαμβάνει τα πάντα από το Plus και το Extra καθώς και τίτλους PS1, PS2, PS3 και PSP, streaming στο cloud και demos επερχόμενων παιχνιδιών.

Οι συνδρομητές οποιασδήποτε βαθμίδας PS Plus λαμβάνουν επίσης αποκλειστικές προσφορές στο PlayStation Store.