Κέρδισε «μουντιαλικά» δώρα μέσω του FIFA 23 World Cup Swaps

1 έτος πριν
FIFA 23 World Cup Swaps

Πώς θα σου φαινόταν αν είχες την ευκαιρία να κερδίσεις δώρα από το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί -το γράφουμε και δεν το πιστεύουμε- σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες (!) στα γήπεδα του Κατάρ; Ε, λοιπόν την έχεις χάρη στο FIFA 23 World Cup Swaps, μία κατηγορία ειδικών… αποστολών στο FIFA 23 Ultimate Team. Ας αρχίσουμε από τα βασικά όμως. Το FIFA 23 World Cup Swaps θα είναι διαθέσιμο από τις 11 Νοεμβρίου ως τις 23 Δεκεμβρίου μαζί με το Path to Glory και δύο μόλις μέρες μετά το World Cup mode.

Ο βασικός σου στόχος θα είναι να συλλέξεις tokens τα οποία κατόπιν θα μπορείς να εξαργυρώσεις με διάφορα δώρα. Η συλλογή των πρώτων γίνεται ολοκληρώνοντας διάφορες προκλήσεις και αποστολές στο πλαίσιο των οποίων θα κληθείς να χρησιμοποιήσεις συγκεκριμένους παίκτες. Η EA κρατά τις προαναφερθείσες προκλήσεις καλά κρυμμένες για την ώρα, έχοντας απλώς αποκαλύψει ότι στη λίστα θα βρίσκονται τόσο online όσο και offline. Με το ξεκίνημα του event πάντως, όλοι θα πάρουν δωρεάν το πρώτο τους token για… καλή αρχή.

Οι πρώτες διαρροές πάντως θέλουν την EA να μοιράζει πακέτα καρτών καθώς επίσης και «special player items» κατά πάσα πιθανότητες από αστέρες που θα ταξιδέψουν στο Κατάρ (η εμφάνιση βελτιωμένων καρτών θεωρείται δεδομένη).

Θυμίζουμε ότι το FIFA 23 είναι και το τελευταίο με τον τίτλο αυτό, καθώς EA και FIFA δεν ανανέωσαν τη συμφωνία τους περί δικαιωμάτων (φήμες θέλουν την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να ζήτησε ένα εξωφρενικό ποσό). Είναι απολύτως λογικό λοιπόν η πρώτη να θέλει να εκμεταλλευτεί το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο που έχει σε αποκλειστικότητα (δεν υπάρχει deal εν όψει Μουντιάλ 2026) και δεν υπάρχει καλύτερος και αποδοτικότερος -οικονομικά- τρόπος από το Ultimate Team για να κάνει κάτι τέτοιο.

Το FIFA 23 κυκλοφορεί ήδη σε PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One, PC και Nintendo Switch.