Κυκλοφορεί στις 2 Σεπτεμβρίου το remake του The Last of Us Part I στο PS5

1 έτος πριν
The Last of Us Part I

Το The Last of Us είναι το νέο… Skyrim! Με τον τίτλο της NAUGHTY DOG να θεωρείται μέχρι και σήμερα ένας από τους αρτιότερους των τελευταίων δεκαετιών και πιθανότατα ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η γενιά του PS3, η SONY πήρε την απόφαση να τον λανσάρει εκ νέου, ανακοινώνοντας αυτή τη φορά το remake του! Το The Last of Us Part I (ίσως να πρόσεξες την αλλαγή στον τίτλο ο οποίος έρχεται σε πλήρη συμφωνία με εκείνον του sequel, The Last of Us Part II) λοιπόν αναμένεται να κυκλοφορήσει στο PS5 και τα PC με το λανσάρισμά του στο σύστημα της Sony να είναι προγραμματισμένο για τις 2 Σεπτεμβρίου (στα PC θα διατεθεί αργότερα).

Όπως αποκάλυψε λοιπόν η SONY κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest 2022 (κάποιες πληροφορίες είχαν διαρρεύσει νωρίτερα), το παιχνίδι έχει φτιαχτεί από την αρχή ειδικά για το PS5. Θα διαθέτει φρεσκαρισμένο gameplay και ανώτερη AI (κακά τα ψέματα πρόκειται για παιχνίδι δεκαετίας, αφού κυκλοφόρησε το 2013) ενώ θα υποστηρίζει και framerate 60 fps. Το remake του μάλιστα θα περιλαμβάνει το DLC, Left Behind που κυκλοφόρησε περίπου έναν χρόνο έπειτα από το αρχικό παιχνίδι.

«Έχουμε επικαιροποιήσει το gameplay, βελτιώσει τον χειρισμό και προσθέσει έξτρα επιλογές προσβασιμότητας στο single player τμήμα, έτσι ώστε να επιτρέψουμε σε ακόμα περισσότερο κόσμο να απολαύσει το παιχνίδι», έγραψε η NAUGHTY DOG και συνέχισε: «Τα διάφορα εφέ, η εμπειρία της εξερεύνησης και οι μάχες έχουν βελτιωθεί. Εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες του PS5, έχουμε προσθέσει 3D ήχο, απτική ανάδραση και δυναμική απόκριση στις σκανδάλες. Οι φίλοι της σειράς αλλά και οι νέοι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τόσο το The Last of Us Part I όσο και το prequel του, Left Behind, με έναν ολοκαίνουριο τρόπο».

Θυμίζουμε ότι το The Last of Us είχε κυκλοφορήσει ξανά, αυτή τη φορά σε remastered εκδοχή για το PS4 το καλοκαίρι του 2014.