Νέο δωρεάν Microsoft Flight Simulator add-on με αφορμή το νέο Top Gun!

1 έτος πριν
Microsoft Flight Simulator add-on

Η ταινία Top Gun: Maverick κυκλοφορεί εδώ και λίγα 24ωρα στους κινηματογράφους και ο Tom Cruise «σκίζει» τους αιθέρες σαν να μην έχει χάσει τίποτα από την αίγλη που είχε το -πολύ- μακρινό 1986 -μιλάμε ότι παραμένει απαστράπτων 36 χρόνια μετά! Εν πάση περιπτώσει όμως, με αφορμή το λανσάρισμα του νέου Top Gun, η MICROSOFT είπε να κάνει ένα δωράκι στους λάτρεις των αεροσκαφών και της αεροπλοΐας διαθέτοντας ένα δωρεάν σχετικό add-on για το Flight Simulator της.

Έτσι λοιπόν η ASOBO STUDIO, το γαλλικό στούντιο που επιμελήθηκε άλλωστε και το αρχικό παιχνίδι, δούλεψε σε ένα add-on που υπόσχεται να δώσει στους παίκτες μία γεύση από την εκπαίδευση των πιλότων του Αμερικανικού Ναυτικού.

Τι προσθέτει αυτό στο Flight Simulator; Τη Maverick Edition του μαχητικού αεροσκάφους F/A-18E Super Hornet μαζί με μια σειρά εκπαιδευτικών ασκήσεων οι οποίες υπόσχονται να μάθουν στους παίκτες πώς να εκτελούν ελιγμούς διαφυγής και καταδίωξης, να προσγειώνονται σε αεροπλανοφόρα και να πλοηγούνται σε απαιτητικές συνθήκες εδάφους και χαμηλό ύψος. Επιπρόσθετα όμως το εν λόγω add-on θα προσθέτει το Darkstar, ένα μαχητικό αεροσκάφος που ναι μεν δεν υπάρχει στην πραγματικότητα, υπάρχει όμως στην ταινία και είναι σε θέση να πιάσει ταχύτητες 10 Mach και να φτάσει σε ύψος 150.000 ποδιών, επιτρέποντας στους παίκτες να δουν τη Γη από τη… στρατόσφαιρα!

Θυμίζουμε πως η ταινία Top Gun: Maverick επρόκειτο να κυκλοφορήσει αρχικά το καλοκαίρι του 2019 όμως κάτι τα προβλήματα που προέκυψαν στα γυρίσματα και κάτι η πανδημία, αναγκάσαν την Paramount να «βολευτεί» με τον φετινό Μάιο. Το ίδιο συνέβη προφανώς και με το add-on του Flight Simulator το οποίο από τον Νοέμβριο του 2021 που ήταν να διατεθεί κανονικά, έκανε την εμφάνισή του τώρα. Ευκαιρία λοιπόν να «παρκάρεις» το 747 σου και να δοκιμάσεις κάτι ταχύτερο!