Ο Ozzy Osbourne συνεργάζεται με τη SΟΝΥ για το λανσάρισμα του PS VR2

1 έτος πριν
Ozzy Osbourne PS VR2

Ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Ozzy Osbourne, μέλος του Rock And Roll Hall Of Fame και βραβευμένος με Grammy, συνεργάστηκε με το PlayStation για να δημιουργήσει ένα ξεκαρδιστικό διαφημιστικό που έκανε το ντεμπούτο του πριν λίγες ημέρες. Το βίντεο είναι διαθέσιμο αποκλειστικά σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες του Ozzy, ενώ στη συνέχεια τα κανάλια PlayStation το κοινοποίησαν παγκοσμίως.

Η συνεργασία περιλαμβάνει μουσική από το βραβευμένο με Grammy άλμπουμ “Patient Number 9” του Ozzy που κυκλοφόρησε πέρσι. Στο σποτ ο Ozzy φαίνεται να δοκιμάζει το PlayStation VR2 διανθισμένο με κάποια ανάλαφρα πειράγματα μεταξύ του Ozzy και της Sharon Osbourne, της συζήγου του, καθώς έχουν ξεκινήσει να συσκευάζουν τα πράγματά τους για τη μετακόμισή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το PlayStation VR2 είναι το νέας γενιάς headset εικονικής πραγματικότητας της PlayStation που λειτουργεί αποκλειστικά με το PlayStation 5 και το οποίο θα βρεις ήδη στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλά και στο germanos.gr. Φέρνει σημαντικές αλλαγές από τον προκάτοχό του ο οποίος κυκλοφόρησε το 2016, δίνοντας έμφαση στην πιο εύκολη εγκατάσταση -η οποία διαθέτει μόλις 1 καλώδιο- αλλά και στα τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφέροντας μια πλήρως ανανεωμένη εμπειρία, καλύτερη σε όλα.

Η νέα διαφήμιση ακολουθεί την πρόσφατη διαφήμιση του Super Bowl μόλις πριν δύο εβδομάδες με τον Ozzy για την Workday και τις νίκες του στα Grammy. Το εξαιρετικά επιτυχημένο και αναγνωρισμένο από τους κριτικούς άλμπουμ “Patient Number 9” του Ozzy τιμήθηκε με δύο (2) βραβεία Grammy για το "Καλύτερο ροκ άλμπουμ" (η πρώτη του νίκη στην κατηγορία) και την "Καλύτερη ερμηνεία METAL" για το ίδιο άλμπουμ.

«Το νέο PlayStation VR2 είναι f***ing amazing», λέει ο Ozzy. «Περνούσα τόσο καλά παίζοντας ενώ γύριζα το διαφημιστικό σποτ που δεν ήθελα να φύγω. Τους είπα ότι πρέπει να μου πάρουν ένα όταν κυκλοφορήσει». Δεν γνωρίζουμε αν τελικά η επιθυμία του Ozzy έγινε πραγματικότητα, όμως οι πιθανότητες είναι μαζί του.