Οι συνδρομητές του Xbox Game Pass θα έχουν πρόσβαση σε κάθε χαρακτήρα του League of Legends και του Valorant

1 έτος πριν
Valorant Sage light

Οι συνδρομητές του Xbox Game Pass θα μπορούν σύντομα να χρησιμοποιούν κάθε υπάρχον και μελλοντικό playable χαρακτήρα στα League of Legends της Riot Games, League of Legends: Wild Rift και Valorant όπως ανακοίνωσαν πρόσφατα η Microsoft και η Riot. Τα προνόμια είναι διαθέσιμα στο League of Legends και το Valorant από τις 12 Δεκεμβρίου και θα έρθουν στο Wild Rift, την έκδοση του League για κινητά, κάποια στιγμή τον Ιανουάριο.

Οι δύο κολοσσοί του gaming ανακοίνωσαν αρχικά τη συνεργασία τους και τα γενναιόδωρα δώρα τον Ιούνιο. Για τους οπαδούς του League, του Wild Rift και του Valorant, τα προνόμια θα μπορούσαν να είναι εξαιρετικά χρήσιμα αφού σας επιτρέπουν να παίξεις ως κάθε χαρακτήρας στα τεράστια ρόστερ των παιχνιδιών (το League of Legends προσφέρει περισσότερους από 140 πρωταθλητές!) χωρίς να ξοδέψεις επιπλέον χρόνο ή χρήματα. Και οι συνδρομητές του Game Pass δεν θα λάβουν μόνο τα perks σε αυτούς τους τρεις τίτλους της Riot μιας και Το Legends of Runeterra, το παιχνίδι καρτών της Riot, και το Teamfight Tactics, το παιχνίδι αυτόματης μάχης, θα έχουν επίσης σχετικά μπόνους.

Η Riot φέρνει επίσης τα PC παιχνίδια της στην εφαρμογή Xbox PC. «Ως μέρος αυτής της συνεργασίας, οι τίτλοι που είναι διαθέσιμοι στο PC μπορούν να είναι προσβάσιμοι μέσω της εφαρμογής Xbox στο PC καθώς και μέσω ενός λογαριασμού της Riot», δήλωσε η Megan Spurr, επικεφαλής της κοινότητας του Xbox Game Pass. «Μόλις συνδεθούν οι λογαριασμοί Xbox Game Pass και Riot ενός gamer, τα οφέλη είναι διαθέσιμα μέσω και των δύο λογαριασμών».

Η νέα συνεργασία αποτελεί μια ακόμα προσπάθεια της Microsoft να κάνει όσο το δυνατόν πιο ελκυστική τη gaming συνδρομητική της υπηρεσία, η οποία ήδη προσφέρει μια τεράστια βιβλιοθήκη από παιχνίδια, πολλά εκ των οποίων κάνουν την εμφάνισή τους την πρώτη μέρα κυκλοφορίας.