Το PlayStation 5 και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ καλωσορίζουν το εκπληκτικό Marvel's Spider-Man 2

6 μήνες πριν
Marvel's Spider-Man 2

Αναμονή τέλος! Το νέο Marvel's Spider-Man 2 είναι εδώ, κάτι που σημαίνει ότι με μια επίσκεψη στο κοντινότερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλά και στο germanos.gr, μπορείς να κάνεις δικό σου ένα από τα πολυαναμενόμενα φετινά παιχνίδια του PS5.

Έχοντας βγάλει ήδη τα πρώτα μας συμπεράσματα από την πρώιμη ενασχόλησή μας με το παιχνίδι σε παλιότερες εκθέσεις όπως την Gamescom, το Marvel's Spider-Man 2 έρχεται για να προσφέρει εκπληκτική δράση στο PS5. Αποτελεί ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα αποκλειστικά παιχνίδια της κονσόλας της SONY, και βασίζεται στα ισχυρά θεμέλια του προκατόχου του στο PS4 για να δημιουργήσει μια συναρπαστική περιπέτεια ανοιχτού κόσμου. Με πανέμορφα ray-traced γραφικά και στα 60fps, το Marvel's Spider-Man 2 είναι ένα οπτικό υπερθέαμα. Η απόδοση της πόλης της Νέας Υόρκης από την Insomniac είναι γεμάτη μικρές λεπτομέρειες που δημιουργούν μια αυθεντική, ζωντανή ατμόσφαιρα.

Άραγε πως του φάνηκε του 2J; Δες το gameplay και μην ξεχάσεις να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό!

Μπορείς να ελέγχεις τόσο τον Peter Parker όσο και τον Miles Morales καθώς αντιμετωπίζουν μια νέα απειλή από τον κλασικό κακό Kraven the Hunter. Εν τω μεταξύ, ο εξωγήινος συμβιωτής Venom παραμονεύει, περιμένοντας να δημιουργήσει χάος. Η ιστορία μπλέκει τις προσωπικές ζωές των δύο ηρώων ενώ η μάχη είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία, με κάθε Spider-Man να διαθέτει ένα εκτεταμένο οπλοστάσιο από επιθέσεις με ιστό καθώς και κοντινές και συνδυαστικές επιθέσεις. Δεν λείπουν στοιχεία RPG, όπως οι νέες δεξιότητες και οι αναβαθμίσεις της στολής οι οποίες προσθέτουν πρόοδο.

Η SONY μας προετοιμάζει για ένα μεγάλο χάρτη που περιλαμβάνει νέες συνοικίες όπως το Μπρούκλιν και το Κουίνς, φέροντας ποικιλία στις γειτονιές. Από βιομηχανικές αποβάθρες μέχρι προαστιακά σπίτια, κάθε περιοχή έχει ξεχωριστές προσωπικότητες για να εξερευνήσεις. Τα ορόσημα της σχέσης του Peter και της MJ, η φιλία του Harry και οι προσωπικοί αγώνες του Miles απεικονίζονται με ιδιαίτερη προσοχή, δίνοντας μια κινηματογραφική αίσθηση.

Το Traversal διατηρεί το εθιστικό web-swinging του πρώτου παιχνιδιού, ενώ προσθέτει ένα απελευθερωτικό wingsuit. Το να πετάς στους δρόμους της πόλης και να εκτοξεύεσαι από τους ουρανοξύστες είναι αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας.

Συνολικά, το Marvel's Spider-Man 2 προσφέρει μια blockbuster εμπειρία σούπερ ήρωα που περικλείει συναίσθημα, θέαμα και εξαιρετικό σενάριο μέσα στο συναρπαστικό open world sandbox του. Αν έχεις PS5, τότε η απόφαση είναι εύκολη! Αν πάλι όχι, η Limited Edition κονσόλα PS5, είναι must.

Το αποκλειστικό PS5 game έρχεται σε 2 εκδόσεις, την Standard και την συλλεκτική Collector's Edition που περιλαμβάνει πολλά επιπλέον καλούδια!