Πρώτο επίσημο iPhone controller από τη SONY με άρωμα PlayStation

1 έτος πριν
backbone_one_iphone_controller

Η Backbone, η κατασκευάστρια εταιρεία του δημοφιλούς φορητού χειριστηρίου Backbone One για iPhone, λάνσαρε επίσημα μια διαφορετική εκδοχή η οποία είναι εμπνευσμένη από το PlayStation, με τη SONY να δίνει επίσημα την άδειά της. Το χειριστήριο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την ομάδα της SONY και διαθέτει χρώματα, υφές και υλικά εμπνευσμένα από το DualSense Wireless Controller του PlayStation 5.

Το χειριστήριο Backbone One προσφέρει χαρακτηριστικά όπως πτυσσόμενο σχεδιασμό, σύνδεση low latency, ενσωματωμένη υποδοχή ακουστικών 3,5 mm και θύρα Lightning για φόρτιση pass-through. Το χειριστήριο δεν διαθέτει εσωτερική μπαταρία, επομένως δεν απαιτεί φόρτιση. Αντίθετα, το χειριστήριο αντλεί ελάχιστη ενέργεια από το συνδεδεμένο smartphone, καθιστώντας το βολικό και εύκολο στη χρήση.

Το Backbone One PlayStation Edition προσφέρει τον ίδιο υπέροχο σχεδιασμό με το πρωτότυπο, αλλά θα διαθέτει χρώματα και εικονίδια κουμπιών που ταιριάζουν με το ασύρματο χειριστήριο DualSense του PS5. Υπάρχει επίσης μια προσαρμοσμένη εφαρμογή Backbone που θα επιτρέψει στο χειριστήριο να λειτουργεί σε καλύτερη αρμονία με το PlayStation 5. Αν και μάλλον δεν χρειάζεται να αναφερθεί, το χειριστήριο απαιτεί ένα iPhone και είναι συμβατό ακόμη και με τα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max.

Χρησιμοποιώντας ένα iPhone, θα μπορείτε να συνδεθείτε στο PlayStation Network χρησιμοποιώντας την εφαρμογή PS Remote Play. Αυτό θα σας επιτρέψει να παίζετε τα παιχνίδια σας PlayStation 4 και PlayStation 5 από απόσταση, είτε βρίσκεστε απλώς σε άλλο σημείο του σπιτιού σας είτε μακριά από το σπίτι σας. Το Backbone One δεν θα υποστηρίζει μόνο παιχνίδια στην εφαρμογή PS Remote Play, αλλά και άλλες υπηρεσίες που προσφέρουν υποστήριξη για εξωτερικά χειριστήρια.

Κατά το λανσάρισμα, το χειριστήριο θα είναι διαθέσιμο στην Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, το Μεξικό, τις Κάτω Χώρες, τη Νέα Ζηλανδία, την Ισπανία, τη Σουηδία, τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Στη συνέχεια και στο εγγύς μέλλον η διαθεσιμότητά του αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές.