Σαρώνει σε πωλήσεις το Spider-Man 2 του PlayStation 5

5 μήνες πριν
Spider-Man 2

Το Marvel's Spider-Man 2, το τρίτο μέρος του franchise για το PlayStation, έγινε το παιχνίδι με τις ταχύτερες πωλήσεις στην ιστορία των PlayStation Studios, καθώς πούλησε περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως μέσα στις πρώτες 24 ώρες. Ο αριθμός πωλήσεων περιλαμβάνει τις πωλήσεις προπαραγγελιών και μεμονωμένων αντίτυπων που συνοδεύουν το PlayStation 5.

Το Marvel's Spider-Man 2, που αναπτύχθηκε από την Insomniac Games σε συνεργασία με τα PlayStation Studios και τη Marvel Games, επιτρέπει στους παίκτες να πηγαίνουν μπρος-πίσω παίζοντας τόσο ως Peter Parker από το αρχικό παιχνίδι όσο και ως Miles Morales από τη συνέχεια. Το παιχνίδι διαθέτει μια νέα λειτουργία "Web Wings" που σου επιτρέπει να ταξιδέψεις σε μια διευρυμένη έκδοση της Νέας Υόρκης της Marvel. Περιλαμβάνει επίσης εμβληματικούς σούπερ κακούς, όπως ο Venom, ο Kraven the Hunter, ο Lizard και άλλοι από τη μεγάλη βιβλιοθήκη των κακοποιών της Marvel.

Ο Eric Lempel, ανώτερος αντιπρόεδρος του PlayStation για το παγκόσμιο μάρκετινγκ, τις πωλήσεις και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, δήλωσε ότι η Insomniac Games τηρεί απίστευτα υψηλά πρότυπα όταν πρόκειται να προσφέρει ελκυστικές και καινοτόμες εμπειρίες παιχνιδιού. Το Marvel's Spider-Man 2, που δημιουργήθηκε από την αρχή για να εκμεταλλευτεί τα μοναδικά χαρακτηριστικά του PlayStation 5, βασίζεται μαζικά στη δράση, την ιστορία και τα χαρακτηριστικά των δύο πρώτων παιχνιδιών. «Με μια επική ιστορία, δύο playable Super Heroes, μια οπτικά εκπληκτική Νέα Υόρκη της Marvel και πολλά άλλα, το Spider-Man 2 είναι ένα παιχνίδι στο οποίο μπορεί να χαθείς για ώρες». Εκ μέρους της SONY Interactive Entertainment, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους οπαδούς και ευχήθηκε να απολαμβάνουν το χρόνο τους παίζοντας ως Peter και Miles σε αυτή την εκπληκτική περιπέτεια.

Δεδομένου ότι ο αριθμός πωλήσεων που δημοσιοποίησε η SONY αφορά μόνο τις πρώτες 24 ώρες που το Marvel's Spider-Man 2 ήταν διαθέσιμο, είναι πιθανό ο αριθμός των πωλήσεων να αυξήθηκε σημαντικά καθώς περισσότεροι παίκτες αγόρασαν το παιχνίδι τις επόμενες ημέρες. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ξεκίνημα για αυτό που ήδη αναμενόταν να είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της χρονιάς. Το πρώτο παιχνίδι Spider-Man της Insomniac του 2018 πούλησε 3,3 εκατομμύρια αντίτυπα τις τρεις πρώτες ημέρες και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 33 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλη τη διάρκεια της ζωής του, ένα σίγουρα εντυπωσιακό νούμερο.