Sonic keyboard: Θα μπορούσε να μας λέει πόσο γρήγορα πληκτρολογούμε

1 έτος πριν
Sonic keyboard

Τα βιντεοπαιχνίδια Sonic the Hedgehog έχουν λίγο πολύ να κάνουν με ένα πράγμα: να ολοκληρώσεις ένα επίπεδο με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ταχύτητα και στο μικρότερο δυνατό χρόνο. Έτσι, όσο υπέροχο και αν είναι αυτό το πληκτρολόγιο με θέμα το γνωστό σκαντζόχοιρο από την HIGROUND, φαίνεται σχεδόν αντίθετο με το πνεύμα των παιχνιδιών, τουλάχιστον αν δεν έχεις απομνημονεύσει τέλεια όλες τις θέσεις των πλήκτρων σου.

Το πληκτρολόγιο αποτελεί μέρος μιας νέας της HIGROUND, η οποία συνεργάστηκε με την Ιαπωνική SEGA με στόχο να αποτίσει φόρο τιμής στους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες της εταιρείας και σε μια από τις πιο αγαπημένες της παιχνιδοκονσόλες.

Η συλλογή περιλαμβάνει μπλουζάκια, παντελόνια, τσάντες, σετ πληκτρολογίων, ακόμα και mouse pads, αλλά αυτό που ξεχωρίζει με διαφορά είναι τα τρία πληκτρολόγια, εμπνευσμένα από το γνωστό βιντεοπαιχνίδι. Το πιο φανταχτερό από αυτά διαθέτει περίτεχνα διακοσμημένα πλήκτρα (με διακόπτες TTC Speed Silver στο κάτω μέρος) που αναπαριστούν την εμβληματική πίστα Green Hill Zone από το πρώτο Sonic the Hedgehog, ενώ μια ελαφρώς πιο διακριτική εναλλακτική στηρίζεται στα γραφικά από το Sonic Adventure 2.

Το τελευταίο πληκτρολόγιο της εταιρείας αποτίει φόρο τιμής στο Dreamcast, με το λογότυπο της κονσόλας στο space bar και τα πλήκτρα κατευθύνσεων να ταιριάζουν με τα χρώματα και τα λογότυπα των πλήκτρων του χειριστηρίου του. Κάθε πληκτρολόγιο φαίνεται να είναι εντελώς απαλλαγμένο από ετικέτες για να δοθεί προτεραιότητα στο σχεδιασμό που βρίσκεται στα καπάκια των πλήκτρων, αλλά στην πραγματικότητα, οι αλφαριθμητικές ετικέτες έχουν μεταφερθεί στο πλάι κάθε πλήκτρου για λόγους αισθητικής, δίνοντας προτεραιότητα στην εμφάνιση έναντι της λειτουργίας.

Η συλλογή SEGA της HIGROUND είναι επίσημα διαθέσιμη από το μεσημέρι της 5ης Αυγούστου, μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας και μέσα από επιλεγμένους διανομείς. Αν και οι τιμές δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα για κανένα από τα πληκτρολόγια, άλλες κυκλοφορίες από την εταιρεία έχουν κυμαίνονται σε τιμές από 135 έως 145 δολάρια.