Στην κυκλοφορία το Honkai: Star Rail, το νέο mobile παιχνίδι των δημιουργών του Genshin Impact

1 έτος πριν
Honkai: Star Rail

Το στούντιο πίσω από το εξαιρετικά δημοφιλές διαδικτυακό RPG φαντασίας, Genshin Impact, επέστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα με το επόμενο παιχνίδι του. Με την ονομασία Honkai: Star Rail, το παιχνίδι μοιάζει με το Genshin, αλλά έχει περισσότερο sci-fi χαρακτήρα. Αυτό σημαίνει κομψά anime γραφικά, μεγάλους κόσμους προς εξερεύνηση και μια φαινομενικά ατελείωτη λίστα με πράγματα που μπορείς να κάνεις, χάρη στη φύση του live-service.

Η υπόθεση του παιχνιδιού περιλαμβάνει την εμφύτευση ενός Stellaron στον πρωταγωνιστή ο οποίος αναχωρεί για τον γαλαξία προκειμένου να ανακαλύψει την αλήθεια γύρω από τον λεγόμενο Καρκίνο όλων των Κόσμων. Οι παίκτες θα μπορέσουν να πλοηγηθούν μέσα σε ένα τεράστιο σύμπαν που βρίθει από ξεχωριστούς πολιτισμούς και τοπία. Το παιχνίδι ακολουθεί διαφορετική πορεία σε σχέση με το Genshin, δίνοντας έμφαση στη turn-based μάχη.

Χωρίς έκπληξη, το Honkai είναι δωρεάν και είναι διαθέσιμο από σήμερα σε PC, iOS και Android. Γνωρίζουμε πάντως ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και στο PlayStation, αλλά δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία για το πότε αυτό θα γίνει πραγματικότητα. Αυτή θα είναι η πρώτη νέα κυκλοφορία του στούντιο μετά το ντεμπούτο του Genshin το 2020. Διαθέτει ακόμα στα σκαριά ένα ακόμα παιχνίδι που ονομάζεται Zenless Zone Zero, το οποίο προς το παρόν δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η ιστορία του παιχνιδιού ξεκινά στον διαστημικό σταθμό Herta, όπου οι παίκτες λαμβάνουν τις απαραίτητες γνώσεις για το επερχόμενο ταξίδι. Από εκεί, θα ταξιδέψουν σε μέρη όπως το Jarilo-VI όπου πολυάριθμοι κίνδυνοι βρίσκονται παγωμένοι κάτω από το χιόνι και το Xianzhou Luofu όπου το θέμα της αθανασίας είναι η αιτία τόσο της ανάπτυξης όσο και της μεγάλης διαμάχης. Ένα από τα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά του Honkai: Star Rail είναι το γεγονός ότι δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να ταξιδεύουν με το ομώνυμο διαστημικό τρένο για να μετακινηθούν στο σύμπαν.

Μένει να δούμε αν η νέα δημιουργία του στούντιο miHoYo θα ακολουθήσει τη μεγάλη επιτυχία του Genshin Impact. Το παιχνίδι αυτό είναι ένα παιχνίδι ρόλων δράσης ανοιχτού κόσμου που αναπτύχθηκε και δημοσιεύθηκε από την miHoYo. Το παιχνίδι επιτρέπει στους gamers να ελέγχουν έναν από τους τέσσερις χαρακτήρες μιας ομάδας. Η εναλλαγή μεταξύ των χαρακτήρων μπορεί να γίνει γρήγορα κατά τη διάρκεια της μάχης, επιτρέποντας στους παίκτες να χρησιμοποιούν διάφορους διαφορετικούς συνδυασμούς δεξιοτήτων και επιθέσεων.