Στις 9 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το God of War Ragnarök στο PS

1 έτος πριν
God of War Ragnarök PS

Επιτέλους! Η SONY ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του God of War Ragnarök και οι προσευχές των φίλων της σειράς και των κατόχων PS4 και PS5 εισακούστηκαν, καθώς το πολυαναμενόμενο παιχνίδι της SANTA MONICA STUDIO θα κάνει την εμφάνισή του στις 9 Νοεμβρίου. Ουσιαστικά ο Kratos και ο γιος του, Atreus, έρχονται να… σώσουν τη χρονιά, αφού μιλάμε μακράν για τη σημαντικότερη κυκλοφορία του PlayStation και ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα λανσαρίσματα ανεξαρτήτως πλατφόρμας.

Στο God of War Ragnarök, πατέρας και γιος ξεκινούν ένα επικό ταξίδι αναζητώντας απαντήσεις πριν από τη μεγάλη μάχη που σύμφωνα με τις προφητείες θα σημάνει και το τέλος του κόσμου. Οι κινήσεις τους δεν περνούν απαρατήρητες από το Asgard βέβαια το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένο μαζί τους. Ο Atreus, μεγαλύτερος και πιο «ψημένος» πλέον, αποκτά ενεργό ρόλο πλάι στον Kratos με τους δυο τους να ετοιμάζονται να μας προσφέρουν για άλλη μια φορά μία εκπληκτική εμπειρία δράσης (δες απλά το σύντομο τρέιλερ με το οποίο η Sony ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού και θα καταλάβεις).

Το God of War Ragnarök επρόκειτο αρχικά να κυκλοφορήσει το 2021, όμως η πανδημία της COVID-19 υποχρέωσε τη SONY να αλλάξει τα πλάνα της και να μεταθέσει τη διάθεσή του στη φετινή χρονιά, μη θέλοντας να ρισκάρει όσον αφορά στην ποιότητα του παιχνιδιού. «Παραμένουμε συγκεντρωμένοι στη δημιουργία ενός παιχνιδιού κορυφαίας ποιότητας, ενώ παράλληλα φροντίζουμε για την ασφάλεια και το ευ ζην της ομάδας μας, των συνεργατών μας και των οικογενειών τους», έγραφε η SANTA MONICA STUDIO πριν μερικούς μήνες, εξηγώντας στο κοινό τους λόγους για τους οποίους θα έπρεπε να κάνει -λίγη ακόμα- υπομονή.

Το God of War Ragnarök θυμίζουμε πως κυκλοφορεί σε PS4 και PS5 (αν και με βάση τις πρόσφατες κινήσεις της SONY, δε θα μας εξέπληττε αν το βλέπαμε και στα PC σε μερικά χρόνια).