Τα καλύτερα παιχνίδια για το iPhone το 2023

8 μήνες πριν
playing games in iphone

Ψάχνεις μερικά από τα καλύτερα mobile παιχνίδια για iPhone για να ασχοληθείς αυτό το καλοκαίρι; Έχεις έρθει στο σωστό μέρος.

Το Apple App Store διαθέτει πολλά παιχνίδια, αλλά η εύρεση των καλύτερων μπορεί να είναι δύσκολη. Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες εμπειρίες παιχνιδιών για το iPhone σου, με ποικιλία ειδών για όλα τα γούστα. Από το Genshin Impact μέχρι το Candy Crush, σίγουρα θα βρεις κάτι που θα σου αρέσει. Στόχος μας ήταν να είναι όσο το δυνατόν πιο ευρεία η επιλογή μας, οπότε όποιος τύπος gamer κι αν είσαι, σε καλύπτουμε.

Mech Arena

Το Mech Arena έρχεται από την ίδια εταιρεία ανάπτυξης που δημιούργησε το Raid: Shadow Legends, αν και από άποψη περιεχομένου, τα δύο παιχνίδια έχουν ελάχιστα κοινά. Το παιχνίδι σε βάζει αρχικά να ελέγχεις μια στολή mech και στη συνέχεια μεταφέρεσαι σε μια αρένα με άλλους παίκτες που επίσης ελέγχουν στολές mech. Στη συνέχεια σας αφήνει όλους να ανατινάξετε ο ένας τον άλλον, σαν μια ωραία ατμόσφαιρα.

Όσο περισσότερο παίζεις, τόσο περισσότερες επιλογές προσαρμογής θα ξεκλειδώσεις, καθεμία από τις οποίες θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο το mech σου μάχεται. Το τελικό ερώτημα είναι ένα, θα μπορέσεις να το βελτιώσεις έτσι ώστε να παίζει ακριβώς με τον τρόπο που σου ταιριάζει καλύτερα; Μη ξεχνάς ότι όλοι οι παίκτες έχουν το ίδιο επίπεδο ελέγχου στον τρόπο που χειρίζονται το mech τους, κάτι που σημαίνει ότι οι μάχες μπορούν να είναι πολλές και κυρίως, διαφορετικές. Είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα παιχνιδιού που θα καταλήξεις να παίζεις με τις ώρες επειδή λες συνέχεια "μόνο ένα παιχνίδι ακόμα".

Forge of Empires

Το Forge of Empires είναι ένα δωρεάν παιχνίδι οικοδόμησης πόλεων για όσους απολαμβάνουν τη στρατηγική. Χτίσε έναν πολιτισμό από το μακρινό παρελθόν έως το απώτερο μέλλον. Ξεκινώντας με ένα κομμάτι ερήμου, θα κατασκευάσεις κτίρια για να παράγεις πόρους και να κάνεις τους ανθρώπους σου ευτυχισμένους, συμβάλλοντας στις ερευνητικές προσπάθειες. Με πολέμους, εδάφη και κτίρια, υπάρχει άφθονο περιεχόμενο σε αυτό το παιχνίδι για να ξοδέψεις όχι μόνο μέρες, αλλά μήνες.

Beyond a Stell Sky

Το Beyond a Steel Sky το βρίσκεις μόνο στη συνδρομητική υπηρεσία APPLE Arcade. Αποτελεί την πολυαναμενόμενη συνέχεια του παιχνιδιού περιπέτειας Beneath a Steel Sky της Revolution Software του 1994. Αποτελεί ένα cyberpunk τίτλο που τιμά το αρχικό θρυλικό παιχνίδι, αλλά αναγνωρίζει ακόμα τους τρόπους με τους οποίους το είδος των point-and-click adventure έχει εξελιχθεί τα τελευταία 25 χρόνια.

Hero Wars

Αν θέλεις να περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου σε επικές μάχες, το Hero Wars ίσως είναι η κατάλληλη επιλογή για εσένα από αυτή τη λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια για iPhone. Ο δωρεάν αυτός τίτλος συνδυάζει gameplay παζλ με μηχανισμούς RPG, καθώς και μια τεράστια συλλογή από playable χαρακτήρες, προσφέροντας ώρες περιεχομένου για να αφεθείς στη μαγεία του.

Clash Royale

Ίσως το έχεις πετύχει σε καμία διαφήμιση, με κάποιο celebrity να το προωθεί. Το Clash Royale συνδυάζει συλλεκτικές κάρτες, άμυνα πύργου και online multiplayer για να δημιουργήσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία παιχνιδιού. Από την παγκόσμια κυκλοφορία του το 2016, το Clash Royale έχει προταθεί για πολλά διαφορετικά βραβεία και αποτελεί πλέον ένα δημοφιλές διεθνές eSport.

Genshin Impact

Το Genshin Impact, νεοφερμένο (σχετικά) στο χώρο των κινητών τηλεφώνων, απέδειξε ότι οι κακόπιστοι έκαναν λάθος και ότι ένας πραγματικός τίτλος ποιότητας που κυκλοφόρησε αρχικά για τις κονσόλες, είναι απολύτως εφικτό να μεταφερθεί και στα smartphone διατηρώντας την ίδια ποιότητα. Δεν έχουμε να πούμε πολλά, ίσως τα γνωρίζεις ήδη βασικά. Το Genshin Impact είναι εκπληκτικό, με ένα σωρό χαρακτήρες για να διαλέξεις, έναν ευρύ κόσμο για να εξερευνήσεις, έτοιμο να σου προσφέρει δεκάδες ώρες διασκέδασης.

Monument Valley 

Το Monument Valley είναι ένα παιχνίδι παζλ για smartphones που αναπτύχθηκε από την Ustwo Games. Το παιχνίδι περιλαμβάνει μια σειρά από σουρεαλιστικά, εμπνευσμένα από τον Escher περιβάλλοντα, όπου οι παίκτες πρέπει να χειριστούν την αρχιτεκτονική για να δημιουργήσουν μονοπάτια για τον κύριο χαρακτήρα, την πριγκίπισσα Ida, ώστε να φτάσει στο τέλος κάθε επιπέδου. Το παιχνίδι είναι γνωστό για τα όμορφα γραφικά του, τους έξυπνους γρίφους και την ελκυστική ιστορία του.

Marvel Future Revolution

Το Marvel Future Revolution προορίζεται σε φίλους της Marvel, με χαρακτήρες από ταινίες όπως Guardians of the Galaxy, X-Men, Spider-Man και The Avengers. Προσάρμοσε τους ήρωές σου με αναβαθμίσεις, ικανότητες και εξοπλισμό. Εξερεύνησε φανταστικούς και ενδιαφέροντες κόσμους, από πόλεις γεμάτες ουρανοξύστες μέχρι υποβαθμισμένα σοκάκια. Α και στο μεσοδιάστημα, σώσε το multiverse, με άπειρους κόσμους και ζωές να εξαρτώνται από εσένα. Καμία πίεση!

Candy Crush Soda Saga

Αν είσαι κάποιας ηλικίας (που δεν είσαι), είναι πολύ πιθανό ότι η πρώτη σου επαφή με το mobile gaming ήταν το Candy Crush. Υπήρξε μια εποχή που όλοι ήταν απόλυτα εθισμένοι με το συγκεκριμένο παιχνίδι, και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί. Η σύνθλιψη των καραμελών είναι τόσο ικανοποιητική και σε κάνει να αισθάνεσαι σαν ιδιοφυΐα. Σε κάθε περίπτωση, το Candy Crush Soda Saga είναι μια από τις πιο πρόσφατες συμμετοχές στη γνωστή σειρά παιχνιδιών και αξίζει να ρίξεις μια ματιά.