Τι ξεχωρίσαμε στο NINTENDO Indie World Showcase 2023

1 έτος πριν
NINTENDO Indie World Showcase 2023 logo

Η NINTENDO ολοκλήρωσε πρόσφατα το πρώτο Indie World Showcase της χρονιάς, την εκδήλωση με δημιουργίες από ανεξάρτητους κατασκευαστές παιχνιδιών, και υπάρχει κάτι για όλους! Εκτός από το Day of the Devs Showcase, το Indie World έχει μερικά από τα πιο περιζήτητα indie παιχνίδια. Αν, ωστόσο, δεν έχεις 30 λεπτά για να παρακολουθήσεις την παρουσίαση, σου έχουμε μια σύνοψη μερικών παιχνιδιών για τα οποία θα πρέπει να είσαι ενθουσιασμένος/η.

Ακολουθεί μια λίστα με τα παιχνίδια που αναφέρονται στο NINTENDO Indie World Showcase 2023 Round-Up:

Blasphemous 2: The Game Kitchen: Ένα βίαιο παιχνίδι περιπέτειας 2D pixel art από την The Game Kitchen που πρόκειται να κυκλοφορήσει στα τέλη του καλοκαιριού. Το παιχνίδι διαθέτει νέα όπλα και ένα βελτιωμένο βασικό δέντρο δεξιοτήτων για τον Penitent One.

Shadows Over Loathing: Ένα παιχνίδι slapstick κωμωδίας από την Asymmetric που εμπνέεται από τον τρόμο και διαδραματίζεται στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης. Το παιχνίδι διαθέτει τακτική μάχη βασισμένη στη σειρά και είναι διαθέσιμο στο Nintendo Switch.

Oxenfree II: Lost Signals: Ένα παιχνίδι υπερφυσικού θρίλερ από το Night School Studio που θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου. Το παιχνίδι διαθέτει νατουραλιστικούς διαλόγους και ένα τρομακτικό υπερφυσικό μυστήριο.

Little Kitty, Big City: Ένα παιχνίδι από το Double Dagger Studio στο οποίο παίζεις ως γάτα που έχει χαθεί στην πόλη. Το παιχνίδι περιλαμβάνει διάφορες αποστολές και αιτήματα για να βοηθήσεις τα ζωάκια-φίλους σου και πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2024.

Animal Well: Ένα οπτικά και ακουστικά περίπλοκο 2D pixel art παιχνίδι περιπέτειας spelunking από την Shared Memory που πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2024. Το παιχνίδι περιλαμβάνει γρίφους που πρέπει να λύσεις και αντικείμενα που πρέπει να συλλέξεις.

Mineko's Night Market: Ένα παιχνίδι από την Meowza Games που γιορτάζει την ιαπωνική κουλτούρα με μια ζεστή και συγκινητική ιστορία φιλίας, παραδόσεων και πολλών γατών. Το παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου.

Rift of the NecroDancer: Ένα spin-off παιχνίδι των Brace Yourself Games και Tic Toc Games με ένα νέο σύστημα ρυθμικής μάχης. Το παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Bomb Rush Cyberfunk: Ένα παιχνίδι πατινάζ από την Team Reptile με κόλπα, γκράφιτι, χορευτικές μάχες και ένα εξαιρετικό soundtrack. Το παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 18 Αυγούστου.

Αυτά είναι μερικά από τα σημαντικότερα παιχνίδια που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του NINTENDO Indie World Showcase. Γενικότερα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν πάνω από 20 indie παιχνίδια, κάτι που φανερώνει το τεράστιο ενδιαφέρον των developers για το NINTENDO Switch.