4+1 μικροσυσκευές για να ετοιμάσεις εύκολα το ιδανικό Πασχαλινό τραπέζι

1 εβδομάδα πριν
couple cooking easter meal

Το Πάσχα είναι μία από τις πιο πλούσιες σε αρώματα και γεύσεις εποχές του χρόνου, καθώς η σπουδαία παράδοση των Πασχαλινών γλυκών και φαγητών, προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για δημιουργία λιχουδιών τις οποίες θα απολαύσεις παρέα με συγγενείς και φίλους γύρω από το γιορτινό τραπέζι. Είναι η εποχή που η κουζίνα γεμίζει με αρώματα που… σπάνε τη μύτη, καθώς μικροί και μεγάλοι ανυπομονούν να απολαύσουν τα λαχταριστά γλυκά και φαγητά που ετοιμάζονται με αγάπη και προσοχή. Από τα τσουρέκια μέχρι τα κουλουράκια κι από τα κόκκινα αβγά μέχρι τα κοκορέτσια και τα λοιπά κρεατικά, το Πάσχα μας καλεί να ανακαλύψουμε τη χαρά της γεύσης μέσα από την πλούσια γαστρονομική μας παράδοση. Για να εντυπωσιάσεις με τη μαγειρική σου όμως, θα χρειαστείς και τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Επιπλέον εν όψει Πάσχα, στον ΓΕΡΜΑΝΟ σε περιμένει μία -ακόμα- εκπληκτική προσφορά. Από 19 Απριλίου έως και 4 Μαΐου για αγορές αξίας 49€ και άνω, κερδίζεις αποκλειστικά εδώ επιπλέον όφελος 10% €πιστροφή με πιστωτικές κάρτες και 3% €πιστροφή με χρεωστικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (με εξαίρεση τα προϊόντα APPLE και τις κονσόλες PS5)! Τι θα ‘λεγες να βλέπαμε 4+1 απαραίτητες οικιακές μικροσυσκευές και αξεσουάρ που θα σου λύσουν τα χέρια στην κουζίνα, επιτρέποντάς σου να δημιουργήσεις χωρίς όρια;

Φριτέζα αέρος ROHNSON R-2858

Το Πασχαλινό τραπέζι είναι γεμάτο λιχουδιές και με τον χρόνο μέχρι τις γιορτινές ημέρες να είναι περιορισμένος, χρειάζονται γρήγορες και έξυπνες κινήσεις. Μία τέτοια είναι η αγορά του air fryer ROHNSON R-2858 το οποίο θα σου επιτρέψει να ετοιμάσεις σε χρόνο μηδέν υπέροχα φαγητά και μάλιστα δίχως να απαιτεί τη διαρκή προσοχή σου. Βασίζεται στην τεχνολογία soft cooking, η οποία εγγυάται πως ό,τι κι αν περιλαμβάνει το μενού σου θα είναι πιο ζουμερό και νόστιμο από ποτέ. Το δε 3D Direct Heat προσφέρει υγιεινό και γρήγορο μαγείρεμα με ελάχιστο ή και καθόλου λάδι. Ο κάδος της φριτέζας αέρος ROHNSON R-2858 είναι χωρητικότητας οκτώ λίτρων και αποσπάται για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία. Χάρη στο διπλό τζάμι και το φως θα μπορείς να παρακολουθείς την πορεία της προετοιμασίας του φαγητού ενώ εγκαθιστώντας το app Rohnson Link στο smartphone σου, θα είσαι σε θέση να ελέγχεις τη συσκευή απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι στο σπίτι!

Κουζινομηχανή KENWOOD KMX750RD kMix

Μία συσκευή που δεν θα σου λύσει απλά τα χέρια αλλά θα αποτελέσει πραγματικό statement στην κουζίνα χάρη στο εκλεπτυσμένο της design και το έντονο κόκκινο χρώμα της, η κουζινομηχανή KENWOOD KMX750RD kMix είναι ό,τι χρειάζεσαι για να υλοποιήσεις κάθε συνταγή που βάλεις κατά νου. Δημιούργησε κέικ, κρέμες, ψωμί, πίτσες, μαρέγκα, μπισκότα και πολλά άλλα με ελάχιστο κόπο, χάρη σε ένα πολυεργαλείο που θα προσαρμοστεί στις ανάγκες σου. Το πανίσχυρο μοτέρ των 1000 W να είσαι σίγουρος/η πως θα ανταποκριθεί σε όλα τα «θέλω» σου, τιθασεύοντας ακόμα και την πλέον δύσκολη ζύμη -κι αν έχεις κάποιο ευαίσθητο μείγμα, μην αγχώνεσαι: η λειτουργία αναδίπλωσης είναι ό,τι πρέπει για αυτό. Με πλανητική λειτουργία ανάμιξης, ανοξείδωτο μπολ χωρητικότητας πέντε λίτρων, γάντζο ζύμης, αναδευτήρι, χτυπητήρι, σπάτουλα και προστατευτικό κατά των πιτσιλιών και των λεκέδων η KENWOOD KMX750RD kMix είναι ο ελβετικός σουγιάς που θα αλλάξει τους κανόνες στην κουζίνα σου.

Μπλέντερ NINJA

Δροσερά smoothies, ποτά και κοκτέιλ; Σάλτσες και σως; Σορμπέ, dips και dressings; Ό,τι κι αν σκοπεύεις να ετοιμάσεις εν όψει των οικογενειακών και φιλικών συναντήσεων, το μπλέντερ NINJA θα σου επιτρέψει να το κάνεις πραγματικότητα. Με πέντε αυτόματα προγράμματα που ενεργοποιούνται με το πάτημα ενός κουμπιού, να είσαι σίγουρος/η πως θα κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά χωρίς εσύ να χρειαστεί να ασχοληθείς καθόλου! Αυτό είναι άλλωστε και το νόημα της τεχνολογίας Auto-iQ αφού πρακτικά ξεκινούν με το που τοποθετήσεις το δοχείο στη βάση. Οι δε λεπίδες Pro Extractor, κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, προσφέρουν σε συνδυασμό με το ισχυρό μοτέρ των 1200 W κόψιμο ακριβείας για ομοιόμορφο κόψιμο και βελούδινο αποτέλεσμα ανεξαρτήτως των υλικών που θα χρησιμοποιήσεις -ξηρούς καρπούς, φρούτα, λαχανικά, ακόμα και πάγο. Όταν δε, τελειώσεις με ό,τι προετοιμάζεις, θα αφαιρέσεις τα περισσότερα τμήματα της συσκευής, έτσι ώστε να τα ξεπλύνεις και να τα καθαρίσεις, είτε στο χέρι στον νεροχύτη, είτε τοποθετώντας τα άφοβα στο πλυντήριο.

Μίξερ χειρός με κάδο IZZY Chef 500 8016

Προσιτό οικονομικά, εύκολο στη χρήση αλλά εξαιρετικά λειτουργικό και πολυσύνθετο, το μίξερ χειρός με κάδο IZZY Chef 500 8016 είναι ένα αξεσουάρ που θα βρει τη θέση του σε κάθε κουζίνα. Μικρό αλλά… θαυματουργό, το εν λόγω μίξερ διαθέτει μοτέρ 500 W το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις κάθε συνταγής. Ο δε πλαστικός, περιστρεφόμενος κάδος του είναι χωρητικότητας τριών λίτρων, επιτρέποντάς σου να ζυμώνεις και να αναμειγνύεις μεγάλες ποσότητες υλικών -ό,τι χρειάζεσαι δηλαδή εν όψει των… μυθικών Πασχαλιάτικων τραπεζιών! Το IZZY Chef 500 8016 προσφέρει πολλαπλές ταχύτητες ώστε να επιλέξεις εκείνη που ταιριάζει στην εκάστοτε περίσταση και λειτουργίες Turbo και Pulse για τέλεια αποτελέσματα. Διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό για εύκολη χρήση (με καπάκι που καλύπτει το μπολ προς αποφυγή διαρροών) αλλά και αποθήκευση.

Ραβδομπλέντερ ROHNSON R-5795

Το ραβδομπλέντερ ROHNSON R-5795 είναι η επιτομή της ευχρηστίας και της λειτουργικότητας. Εξαιρετικά συμπαγές ώστε να το αποθηκεύεις χωρίς να σου πιάνει χώρο αλλά και εύχρηστο για να το χρησιμοποιείς με… κλειστά μάτια, διαθέτει εκπληκτική ισχύ στα 900 W τεμαχίζοντας και πολτοποιώντας ακόμα και τα πλέον σκληρά υλικά. Είναι εξοπλισμένο με τρεις λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι για ομοιόμορφο κόψιμο και ανάμειξη, έτσι ώστε η υφή των δημιουργιών σου να μην έχει προηγούμενο -είτε πρόκειται για κάποιο smoothie, είτε για κάποιο dip. Επιπρόσθετα, αντέχουν στον χρόνο ενώ η ειδική τους κατασκευή αποτρέπει τον σχηματισμό σκουριάς. Ακόμα κι όταν έχεις να κάνεις με δύσκολα υλικά, το μόνο που χρειάζεται είναι να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία Turbo και… καθάρισες. Το ραβδομπλέντερ της ROHNSON συνοδεύεται από μία ευρεία γκάμα αξεσουάρ μάλιστα (μπολ τεμαχισμού, μπολ ανάμειξης, εξάρτημα ανάδευσης) για ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

Εξοπλίσου κατάλληλα για το Πασχαλινό τραπέζι

Το Πάσχα είναι μία γιορτή την οποία βιώνουμε με απόλυτα ελληνικό τρόπο. Τσέκαρε τις 5 προτάσεις μας, εξοπλίσου κατάλληλα και κέρδισε μέχρι 04/05 επιπλέον όφελος έως 10% €πιστροφή με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Είναι η τέλεια ευκαιρία για όλους μας ώστε να έρθουμε κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, κάτι που γίνεται ακόμα πιο εύκολα μέσα από τη μαγεία της γεύσης και της παράδοσης. Ζήσε αξέχαστες στιγμές γεμάτες αγάπη και γλυκιές αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή. Καλό Πάσχα!